- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Имам огромни крака, доскоро носех 40 номер, но...
здравейте !ето го и моят проблем- големи крака по точно огромни крака значи доскоро носех 40ти ама вчера като отидох в метро и там имаше 41 и не ми ставахаизобщо немога да си намеря обувки само маратонки ако имам касмет мога да си намеря моя номер а сега лятото незнам просто какво ще правя със някакви мъжки джапанки трябва да ходя
моля ви кажете ми каде правят обувки по поръчка?мисля че не съм единствената с такъв голям крак и че ще помогнете и на други хора [-o<
благодаря много
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
извинете за заглавието обърках го
mislq 4e nqma kvo da naprai6 osven da se primiri6![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
spokoino az sa6to imam mn golemi kraka nosq 41 nomer taka 4e ako tova te uspokoqva ne si sama![]()
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
I az nosq 40 nomer ujasno emnogo xora mi se podigravat
izob6to ne gi razbiram-da ti se podigravat 4e nosi6 golqm nomer obuvki
![]()
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
i azПървоначално написано от dessito{p}
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Един познат носи 47ми номер![]()
Тъй, че, споко, НАИСТИНА НЕ СИ ЕДИНСТВЕН/А
И по магазините редко се намират такива номера, та той си ги пазарува некви маркови по поръчка![]()
![]()
Xexe, a az se kompleksirax,4e imam golemi kraka!I az nosq 40 nomer
Taka kato gledam bukvalno "Ne sme sami".Ne se ot4aivai
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз се присъединявам къв сформиралата се вече гпупичка.На 15 съм момиче нося 39-40-ти номер.Няма нищо срамно в това.Така че споко хоря няма от какво да избивате компрекси.Все ще се намерят обувчици и за наще по-големи крачета.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
А на мене майка ми говори че съм имала големи крака-хм...нося 37 номер. А за проблема с големите крака-трябва да се примирите
- това за съжаление е едно от нещата които не можем да променим..
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Аз нося 35-36 номер... Приятеля ми носи 47-48, тъй че...свят широк, хора-разни!
Az sym na 15 i nosq 35-36 nomer i na men pyk mi se smeqt 4e sa mi malki krakata![]()
![]()
taka 4e i v dvata slu4aq 6te namerqt za kakfo da se podigravat
xaxaxaxaxaxax
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Споко-голяма част от нашето поколение имат огромни крака
Не разбрах от кой град си. В Пловдив чух, че има магазин за големи номера обувки до халите, а в София има в безистен ди лъвов мост
E то и аз нося 40ти номер, понякога (с едни маратонки - китайсти) трябваше да купя 43
![]()
а тфа да ти се подиграват е супер дебилско!
според мен краката отговарят по точно на това колко си едар...и колко си висок...
по моята логика де...инече аз нося 43...не се оплаквам...а и няма начин да не се намират обувки 40 номер!!!един фр носи 45-46...понеже ходи с кецове и на скоро обикаля цял сф за да си намери
![]()
ии няма нищо смешно!!!това е съвсем нормално!!!![]()
не се плаши...