.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Moderated: Имам огромни крака, доскоро носех 40 номер, но...

здравейте !ето го и моят проблем- големи крака по точно огромни крака значи доскоро носех 40ти ама вчера като отидох в метро и там имаше 41 и не ми ставаха изобщо немога да си намеря обувки само маратонки ако имам касмет мога да си намеря моя номер а сега лятото незнам просто какво ще правя със някакви мъжки джапанки трябва да ходя моля ви кажете ми каде правят обувки по поръчка?мисля че не съм единствената с такъв голям крак и че ще помогнете и на други хора [-o<
    благодаря много

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    извинете за заглавието обърках го

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    От кой град си

mislq 4e nqma kvo da naprai6 osven da se primiri6
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Град
    Pleven
    spokoino az sa6to imam mn golemi kraka nosq 41 nomer taka 4e ako tova te uspokoqva ne si sama
    nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!

Guest
    I az nosq 40 nomer ujasno e mnogo xora mi se podigravat

С една приятелка ходихме за пантофки и 41 номер не и стана (малък и беше), така че споко, не си единствена. И другото което е - питахме за 42 номер и продавачките казаха, че е СВЪРШИЛ, а не че няма, така че...предполагам не е кой знае какъв проблем да си намираш обувки с такъв номер.

Град
    Pleven
    izob6to ne gi razbiram-da ti se podigravat 4e nosi6 golqm nomer obuvki
    nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dessito{p}
    izob6to ne gi razbiram-da ti se podigravat 4e nosi6 golqm nomer obuvki
    i az
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Един познат носи 47ми номер
    Тъй, че, споко, НАИСТИНА НЕ СИ ЕДИНСТВЕН/А
    И по магазините редко се намират такива номера, та той си ги пазарува некви маркови по поръчка

Супер фен Аватара на pinki
    Xexe, a az se kompleksirax,4e imam golemi kraka! I az nosq 40 nomer Taka kato gledam bukvalno "Ne sme sami".Ne se ot4aivai
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    И аз се присъединявам къв сформиралата се вече гпупичка.На 15 съм момиче нося 39-40-ти номер.Няма нищо срамно в това.Така че споко хоря няма от какво да избивате компрекси. Все ще се намерят обувчици и за наще по-големи крачета.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

А на мене майка ми говори че съм имала големи крака -хм...нося 37 номер. А за проблема с големите крака-трябва да се примирите - това за съжаление е едно от нещата които не можем да променим..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Аз нося 35-36 номер... Приятеля ми носи 47-48, тъй че...свят широк, хора-разни!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Az sym na 15 i nosq 35-36 nomer i na men pyk mi se smeqt 4e sa mi malki krakata taka 4e i v dvata slu4aq 6te namerqt za kakfo da se podigravat xaxaxaxaxaxax
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    Споко-голяма част от нашето поколение имат огромни крака

Guest
    Не разбрах от кой град си. В Пловдив чух, че има магазин за големи номера обувки до халите, а в София има в безистен ди лъвов мост

Мега фен Аватара на koalka
    И аз нося 40-ти номер.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Az sam na 13,karam 14,momiche sam,nosia minimum 37,maksimum 39!V niakoy sluchai nomeraciite ne si otgovariat!

E то и аз нося 40ти номер, понякога (с едни маратонки - китайсти ) трябваше да купя 43
    а тфа да ти се подиграват е супер дебилско!

Град
    Е отсреща
    според мен краката отговарят по точно на това колко си едар...и колко си висок...
    по моята логика де...инече аз нося 43...не се оплаквам... а и няма начин да не се намират обувки 40 номер!!!един фр носи 45-46...понеже ходи с кецове и на скоро обикаля цял сф за да си намери
    ии няма нищо смешно!!!това е съвсем нормално!!!
    не се плаши...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си