- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Umeete li da tancuvate ?
E,4uvstvate li se sexy i qko v sebe si,kogato razkur6ite snaga? :P Smqtate li,4e na publi4no mqsto vsi4ki vas gledat i vi izpivat s pogled,za6toto ste neustoimi? Kefite li se da tancuvate ili tova ne e za vas? Nqkoi u4ili li vi e ili tancuvate,kakto vi doide otvutre? Imate li nqkakvi taktiki ili pravite dvijeniq,kakto vi doidat?![]()
E mi li4no az jiveq za da tancuvam prosto si mi idva ot vutre .. treniram hip hop dance i mn se kefq .. naprao nqkoi put kat tancuvam tolkova se razgore6tqvam 4e du6ata mi iska da izleze ot tqloto mi ..tfa da tancuva6 e nai qkoto ne6to..
и аз обожавам танците-те са ми в кръвта:
пп: и аз се занимавам с хип хоп.Госта...от къде си??
emi kat mi pusnat nqkoq gotina pesni4ka mi kipva otvutre
Ми... не са ме учили и обожавам да танцувам, даже когато съм сама... Мразя да ходя по дискотеки, защото в хубавите дискотеки обикновено няма място за танци.... иначе обожавам да танцувам
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
E,4uvstvate li se sexy i qko v sebe si,kogato razkur6ite snaga? само до някъде...хаха
:P Smqtate li,4e na publi4no mqsto vsi4ki vas gledat i vi izpivat s pogled,za6toto ste neustoimi? изобщо не...хаха аз да не танцувам на песни на Бионсе
Kefite li se da tancuvate ili tova ne e za vas? кефя се
Nqkoi u4ili li vi e ili tancuvate,kakto vi doide otvutre? ходила съм на хип-хоп цяяял 1 месец ама беше голяма смехория и тръгнах на брейк.поне е смислено.И след схващане на основата вече щъ не щъ ако не ми идва от вътре за нищо няа ставам
Imate li nqkakvi taktiki ili pravite dvijeniq,kakto vi doidat? Ми особено по състезания и батъли тряа да се има поне някоя друга комбинациикаАма аз съм просто и обикновено е фрий
Абе танца си е бати доброто изкуство =D> =D> =D>
Ми мога да кажа, че си имам собствен стили да чувствам се секси, обаче околните ме чувстват по скоро така
![]()
![]()
Mi az obi4am da si tancuvam osobeno kato otida na diskoteka ne moga da si namerq mqsto![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
I az ne moga...pulna skrub sum....Първоначално написано от 182+44_4adel
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Танцъора в мен никога не спи!![]()
И аз обичам доста да танцувам най-вече зарад това ходя сяка седмица на диско защото яко денсъм![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
МОШ![]()
обичам музика но не мога и не обичам да тонцувам
мразя дискотеки и не разбирам защо трябва да се набуташ на тясно и запушено място за да слушаш музика ...some girls don't want to have fun
you should kill yourself >=D
аз съм тренирала латино американски танци и някфи си там глупости немисля че мога танцувам обаче обичам и не ми пука щот попринцип танцувам когат съм си самичка или ако съм на градусссс![]()
![]()
![]()
ОБОЖАВАМ да танцувам, ходила съм на кви ли не танци - като малка на балет, после латино, после за малко бели денс, после и модерен балет, сега хип хопОтвътре ми идва
Обаче мразя да танцувам по дискотеки - много е фраш.
ПОГОООООООО,само тва мога.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
^same here![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
kogato tancuvam i improviziram sa mi kazvali 4e tancuvam qko.. a s tanci se zanimavam oshte ot detskata gradina kato sum prekusnala vednuj za godina i neshto
ina4e.. kato mi se do tancuva da obi4am da tancuvam :P no ei tai da mi se tancuva na vsi4ko det slu6am i vednaga da ripna da tancuvam.. mne
![]()
![]()
![]()
Обичам да танцувам и според мен танцувам добре, не смятам, че всички мен гледат като започна да танцувам (е намират се и такива)
Движенията ми идват отвътре и никой не ме е учил...
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Танците при мен са болна тема,понеже за мен тва не е просто танц и "кършене на снага",тва е начин на живот аз лягам с мисълта за танци и се събуждам с нея.Не не се чувствам секси щот се занимавам професионално със хип хоп и фрии стайл..и аз и друг път съм го казвала че тва да излезеш на сцена, да се състезаваш ,да почувставаш отбора ,ритъма ,повдигането на адреналина преди да започнеш всичко тва е ..абе нямам думи,само който го е изпитвал ме разбира...
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
и аз много обичам да танцувам и не ми пука всъщност как изглеждам,докато го правя..и все пак мисля,че съм яка :P поне по погледите на останалите;]иначе не съм ходила на танци,освен на балет за 1 година.Много искам да ходя на улични танци,ама за съжаление в града ми няма такива![]()
get off.
не умея.
Ебаси 14 години в тоя форум
като гледам тая вечер си бил краля на чашката по-скоро![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
мн се радвам на изтрещели мацки, ама мн, снощи в някъв клуб се поцепих, докато гледах една, момичето беше супер добра
иначе по дискотеки ходя мнооооооооооооооого рядко и не обичам да танцувам, имам чуството, че всички ме гледат и от тва ми става някво шит таковаимам чуството, че ме обсъждат, а това ме драни
не съм ходила по уроци и други простащини, ама съм гъвкава от някви каланетики и такива работи
Пого юбер алес!!! Хипер фън ми е да правя пого с някви мъже по 2 метра, умирам си от кеф![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....