.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: momi4eta...

zao
    Guest

momi4eta...

momi4eta pritesnqvam se cikula ne mi idva a ve4e e 35 den,pravih si test i be6e otricatelen nz kolko da mu vqrvam i s priqtelq mi sme pravili napulno bezopasen seks,kajete mi molq vi kakva dr pri4ina moje da ima za tova zakysnenie!Blagodarq

Мега фен
    Град
    SF
    Ненормалното за сезона време, силен стрес, диети, лекарства, рязка смяна на климата .. ъъ.. някакво хормонално нарушение

Робинята на Quench

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ненормалното за сезона време, силен стрес, диети, лекарства, рязка смяна на климата .. ъъ.. някакво хормонално нарушение
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Град
    Pleven
    След една седмица, ако не ти дойде веднага на гинеколог!
    Как може тук да ти помогнат?!!!
    ГИНЕКОЛОГ! Трябва да се установи проблема, какви с атези глупости..сезона, врели некипели.Може и други сериозни неща да има, някакви хормонални нарушения...има много случаи.На гинеколог, моето момиче!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Най-вероятно е от рязките промяни на времето.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от wertyusa-f
    След една седмица, ако не ти дойде веднага на гинеколог!
    Как може тук да ти помогнат?!!!
    ГИНЕКОЛОГ! Трябва да се установи проблема, какви с атези глупости..сезона, врели некипели.Може и други сериозни неща да има, някакви хормонални нарушения...има много случаи.На гинеколог, моето момиче!
    Не са врели некипели!!!Миналия месец аз бях така и отидох "НА ГЕНЕКОЛОГ" и той ми каза същото....
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Град
    Pleven
    Стига с това време сте я заблуждавали само, това е минимален фактор.Може да има много по-сериозни причини.Да отиде на преглед докато е време.Защото на всеки организма си му реагира по определен начин..това че на Вас така ви въздействат климатичните аномалии не означава, че и при нея е същото.

Град
    Pleven
    Нека не забравяме и минималния процент, в който тестът може да се окаже нереален и да те подведе.Разбира се има и такива случаи, вярно надежността им е над 99% но все пак....
    М/у другото коя марка си използвала?

GENEKOLOG GENEKOLOG GENEKOLOG MOJE DA IMA6 SERIOZEN PROBLEM MOMI4E MOJE I DA NE NO ZA PO SIGORNO GENEKOLOG KAKTO KAZAH V NA4ALOTO
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

Не се притеснявай,нормално е.минава време докато цикълът стане редовен.При положение че сте се пазили няма от какво да се страхуваш,нали.
    ~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~

Супер фен Аватара на Barbie
    Стига всички пищяли с тоя ГЕНЕКОЛОГ. Като ще пишете думата, така че да я видим всички, поне я пишете правилно (гИнеколог).

Девойката, за сега не се стресирай - 35 дена са си в границата на нормалното. Успокой се, защото може и от нерви да закъснява. Ако до още седмица - десетина дни, не е дошло - иди на един контролен преглед. Може да е всичко - от времето до стрес в училище. Но не си втълпявай, че си бременна - шансът е нищожен. Няма да ставаш мама. Сега, спокойно.

Град
    selo СофиАА
    ми ако си още на 14 -15 години може да ти е неродовен ако си на повече незнам посъветваи се с медицински специалист
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

1vo-ako za 1vi pyt ti e doshlo predi 1-2 godini (ne spomenavash na kolko si i ne moga da precenq) moje da ne ti e redoven.. na men mi se e slu4valo mn pyti da mi propusne nqkoi mesec.. i da mi zakysnqva s po 2 sedmici.. no posle vsi4ko se opravq.. Just Relax

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си