- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАЩО НЕ МИ ОБРЪЩАТ(е) ВНИМАНИЕ БРЕ??????????
ЗАЩО НИКОЙ НЕ МИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ,И ПО-ТОЧНО ТОЗИ ЧОВЕК,КОЙТО ИСКАМ,А ТОЙ УЖ СЕ ПРАВЕШЕ НА ПРИЯТЕЛ А САМО ИЗПОЛЗВА??????!?!?!
Защо не се застреляш?![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Еми ние тука не сме маговете от телевиэия СКАТ!Дай малко подробности,даже не энаем эа какво става дума!
А и ае смали го тоя аватар![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Аватара си е много хубав, и да искате да я притежавате- неможете!
Виж въобще не се разбира за какво става дума...
И земи смали тоя аватар![]()
Ахахахаххахахахахахахаха добре,че има и такива юэери да ни эабавляват![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ама защо да го смалавям,какво не ви харесва,нарочно е голям,да се бие на очи!Ако не го виждате има очила за корекция на зрението...![]()
Ей така...зами и прочети правилата на форума --> http://www.teenproblem.net/f/pravila.html тц тц...Първоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
Верно лиии?????Първоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Аватарът ти е много як.
Не слушай тези, които не го харесват.
А и, предполагам, ти си някакъв адски сладур и прочие..
А относно въпроса ти - като не ти обръща внимание, и ти не й обръщай внимание..![]()
Бтв найстина аватара на автора е много готин ,ае траите си![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от cherinka
И аз с1м на това мнение, ти си голям пич, кефиш ме. Малко хора в тоя форум ме кефат като тебе. Не ги слушай даже ако може увеличи го повече да може да и виждаме ху'авата мутра на албена..
Не е ли травестит?Първоначално написано от denislav.92
Даже пич ще можеш ли кажеш от к1де да си изтегла такива страшни, в буквалния смис1л на думата, снимки. Щото тая вечер нетрябва да заспивам да погледна 1-2 нейни снимки да ме тр1шне детския паралич..
омг пак ли тоя душевно болен започна да спами...ей модовете аве нема ли БАН за тоя????Първоначално написано от denislav.92
Лудак , напрао ме кефиш. Само кажи на приятелката ти (тая в аватара) да спре с тия корекции, че скоро мое да заприлича на Баба Лили.
П.т. Нема страшно, огъзи се и ти, та да сте квит (тва в кавички)![]()
К'ви ги говориш, бе, пича си е готин. Нека си пише.Първоначално написано от Sh@d0w
Ихаа наистина и аз по-готин аватар не съм виждала![]()
![]()
Наистина ако можеш го увеличи още малко,че да се набива на очи тази красива дама ! Супееер от къде го намери тоя аватар?И аз искам такъв
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!