- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- abe hora na kolko godini vi e bili 1-ta celuvka?
Mn mi e interesno 6toto az sym na 14 i...celuvala sym se ama..nqkak si nikvo 4ustvo...pyk i ne be6e mn uspe6no mai
Има няколко теми за това,кога е била първата целувка...абе хора търсачката не е сложена просто ей така...
Ми, след детинските лиготии, първата истинска целувка ще да ми е била на около 14 май... (не съм съвсем сигурна...)
(Таквиз теми, верно, много...)
11
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
12 или 13 беше...не съм сигурна!
Има такива теми и горе в дясно има търдсачка,която не е сложена само эа декор на форума![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ти на колко год беше?Ако не се лъжа бях чела,че на 12 вече свирки праиш за тва питамПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
сорри ако съм объркала
На 12 или на 13 вече не съм много сигурна:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Am smeite mi se no bqh na 16g.
i az bqx na 16
Takmo bqh stanala na 14![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Има ли значение това?На всеки-когато му дойде времето....
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Mnogo pravilno kazano!Първоначално написано от Memento mori!
Аз па на 13...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
na 13 i be6e hubavo
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
Ако тряа да съм честен,целувал съм се още в детската градина докато съм си играел с момичетата на семейство![]()
Първата ми целувка с гадже беше на 14.
Бях на 5 или 6... момчето още ми е близък.
Иначе първата в така наречения пубертет-на 13 и беше пълен провал. Още съжалявам,че му позволих да ме целуне....
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
v treti klasno ne si mislete 4e sam nqkva ku*vetina (za celuvka s ezik govorim nali?)
Moqta be6e na 13 i be6e mn hubava i sladka xixi![]()
На 11/12 ... и помня какви готвения бяха мале мале .. хах седим и никой не знае какво да прави и изведнъж айде ..![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
moqta sa6to be6e na 14 edin den predi da napravq 15![]()
ne be6e koi znae kakvo ama ne be6e i proval![]()
е тва е се едно да ме питаш кога съм се надървил за първи път...
или казано на чист български - "балимумамата!"
Факт:
Мъжкото чадо може (и понякога се) дърви докато е все още зародиш - сиреч, не се е родило още!
(нима това ви учудва?!)
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
mi az kat nai tapoto lape u foruma she si priznaq 4e oshte v detskata gradina edno mo4ence mi pusna ezikama az posle go nabih
a parvata celuvka s gadje beshe na 12 - palen proval toi shteshe da me udoshi ....