- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- abe hora na kolko godini vi e bili 1-ta celuvka?
16
на 15, преди две седмици
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
12 i ne6to
Няколко дена преди да стана на 11 и беше мн смешно.![]()
lqtoto za 6 klas ... na kolko sum bila ideq si nqmam![]()
mi macka parvata mi celuvna no ne s ezik i to istinska be6e kogato az bqh na 7 a sas ezik kogato bqh na 13 sega sam na 15 i bih kazala vsi4ko si predstoi ne e zadalhitelno parvata ti celuvka da e istinska moje vtorata i tretata da q usetih to4no tak kakto ti si predstawq6:P:P:P:P:PP:P:P:
Tu es un r
На 17, почти 18. Нещо не бях по целуките, а и 3 години харесвах 1 момче и просто не можех да си помисля да целуна друг. направих го и..............много съжалявам. Съжалявам за стотиците целувки, които съм раздала на други. Искам всичките ми целувки да са били за моя човек, ама...минало, бешело.
za taq celuvka v 7mi klas vika6 4e e bez ezik tai li ? Zna4i se broqt i celuvkite bez ezik s mom4e ????Първоначално написано от fillis
аз искам да питам за да не стават мноо теми нормално ли е да съм на 13 и о
[quote=Анонимко]аз искам да питам за да не стават мноо теми нормално ли е да съм на 13 и о
Еми.. бях на 12. Не знам дали това е мн рано, ама се ки го праи когат си реши
В 4 клас на една играОттогава досега не съм се целувала(на 13 съм).
ехее... честитоПървоначално написано от girl_in_black
![]()
иначе моята беше края на 6 клас(малко преди да навърша 13)... не беше провал, най-обикновена целувка си беше... което обаче за целувка не е хубаво, не трябва да е обикновено... първата целувка, когато ми се сви коремчето и изтръпнах цялата... беше на 14(почти).... ама си е така де, когато му деойде времето, докато не чувстваш наистина силно привличане, е загуба на време...
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
[quote=Анонимко]аз искам да питам за да не стават мноо теми нормално ли е да съм на 13 и о
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Моята пурва целувка пък беше на 17 и не ме е срам ,че съм изчакала до тогава!!!![]()
![]()
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
Моята беше преди година... и то не беше истинска целувка.... Искам "REAL" ама няма![]()
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
На 11
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
parvata mi celuvka be6e kogato bqh na 11!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Преди 3 месеца тоест малко преди да стана на 17.![]()
![]()
![]()
„Господ-Бог изчислява диференциалите емпирически“ „ Господ не играе зарове.“
na 18![]()
13
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Тс!Аз съм на 13 и не съм се целувала още...но за всичко си има време!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Az bqh na 14![]()
Това е ден, който никога не съм срещала.
И ако тръгнеш,
аз ще тръгна с теб.
И ако умреш,
аз ще умра с теб.
Нека те хвана за ръка и да си вървим.
Най-самотният ден в моя живот.
Хора за вас търсачка няма ли бе..бахти за кой път вече я пускате тая тема във форума![]()