- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- abe hora na kolko godini vi e bili 1-ta celuvka?
туко-що бях навършила 13![]()
Първоначално написано от gabrielka@a
Браво явно ние сме нормални въобще не ми дреме на колко ще се целуна, но нз обаче като не си и искаш и нещо вътре в теб напира, но ще чакам да намеря точният човекПървоначално написано от gabrielka@a
![]()
Na 14![]()
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
14
ми аз съм почти на 18 и не съм още, да не говориме за гаджета...![]()
![]()
да не ви пука бе, когато ви пуснат дайствайте и тва е![]()
Наааааааааааа 12 май![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
ми 12 сега съм на 13 следващата я мисляя за 16
pyrvata celyvka beshe lqtoto na 4 klas hahahha![]()
ama ne beshe hybava..sega celyvkite sa neshto mnogo po razli4no..togaz beshe samo za da probvam..no sega.....
![]()
15
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
13 ..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
преди 9 месеца... на 15![]()
първо се ожених в "кой е по по най" и следващата беше на 14![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
на 14 и половина
Лятото 6 за 7, играхме на подаръци и се улучи момичето, което харесвам да ме целуне![]()
От тогава не съм се целувал![]()
13 или 14 не съм сигурна и беше....меко казано УЖАСНА...пфф имах чувството че в устата ми има гол охлюв....![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Е не бате, не. На 15 съм и не съм се целувал. И сериозна приятелка съм нямал. И ся кво - сдухан ли съм. Ебати и изродите дето сме се навъдили - ако не си се целувал под 14 значи си ебати тъпото сдухано парче. Оф, да си мълча, че ако почна да говоря ... (добре де, пиша)
Спокойно бе бате, не се излагаш, кат си на 15 и не си се целувал. Аз първата целувка я помня , нищо особено. Детски лиготии. После вече кат бях на 16 или 17г. ,с едно маце се натиснахме в ъгъла ... тфа беше целувка, да знаеш кфо ти се случва. Има време, такива кат тебе малко останаха, ма се гордей с тва. КъсметПървоначално написано от didonko
![]()
na 13 godinki
NQma da razpravqm kak i s koi...
Momcheto beshe super milo...
Aaa kato za pyrva celuvka si beshe napravo uau....
ем сигорно ша се смеете ама аз оште неам...![]()
15 =:}