- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kak da napravq obemna kosata si?
kak da napravq obemna kosata si v chasta okolo korenite nz kak tochno se kazva Nadqvam se da me rzbrahte ako li ne pitaiteeeeee
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
emi az izpolzvam pqna
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
desi misi za saveta no loshto pri men e che trqbva tolkova mn pqna da sloja che da mi zastane kakto az iskam i posle opt golqmoto kolichestvo pqna koeto imam na kosata nmoga da q sresha
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Пробвай с преса за коса, на вълнички ще изглежда доста обемна...иначе другия вариант е топирането....не мога да ти препоръчам да си топираш косата, защото се изтощава и трудно се реши, пък за млади момичета(не фенки на рока) е старомодно.
Пробвай и с дифузер на сешоар и пяна.Или някакви шампоани, които повдигат косата от корените!
Успех!
molq pak zapovqdai
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
ami da ti kaja nai dobre 6te e s difuzer za6toto s presata kosata se gori,a pak kato q topira6 se kasa
Аз си я правя с преса само отгоре в корените и става мн яко, но иначе наистина пресата изгаря косата...
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
mersi mn na dessito{p} i na ThE^SsSwEeT^LaDy i wertyusa-f che tolko byrzo se otozovahte
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Хех пак заповядай...
And when I’m not near
Someone get a mop!!!
ebasi suvetite det i davate na momi4eto presata izgarq a s topiraneto se prevrushtash v grumnal boiler.... a pqnata.. efenka za 2 4asa.. 3 max... ili ve4er nqma zna4enie posle tai ili inae4e trqq da q izkupiesh shtot ne stava.. spored men nai dobre si vzemi shampoan za obem ili si pravi nqkakvi maski.. pak shte e po dobre otkolkoto izgarqneto na kosata
[B]a[N]D[i]T[k]a znam che spresata se gori , a s pqnata ne trae mn lichno az kato izpolzvam pqna mi e za 1 den no nqma znachenie .Kogato iskash hubaa kosa trqbva i nqkoi jertvi a za shampoanite ne mi pomagat ako znaesh nqkoq maska mi kaji zashtoto az nz
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
e tai e .. no sq 4ak da si susipesh kosata... tva go kazvam ot li4en opit... eto tova namerih.. ne sum q probvala i nishto ne moga da kaja
За да стане косата плътна и да добие желания обем, може да я подхраните с маска от 3 жълтъка, 1.с.л. зехтин и 1 кафяна лъжичка ром. Разбъркайте добре, нанесете сместа кичур по кичур и оставете да подейства около 20 минути. Добре е главата да се покрие с кърпа. Преди да се отмие, изплакнете с хладка вода.
Срещу омазняване разбъркайте 1 яйце с 50 г. кисело мляко и нанесете върху вече измитата коса. Останете с маската 5 минути и отмийте с хладка вода. Хладката вода е задължителна, тъй като с гореща белтъкът на яйцето ще се пресече и ще остане в косата.
az predi i slagah qice i ocet no za kvo se pravi tva ideq si nqmam
когато я сушиш със сешоар я наведи надолу и така
обяснете малко по-вече за тоя дифузер,какво представлява,как се използва,каква става косата и тн. Ще съм ви мн благодарна защото и предства си нямам
Ами дифузер е представка на сешоар така изглежда сешоара с представка дифузер.Първоначално написано от Анонимко
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак
misi za ptogovorite
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
charovnata probvai s bira-zemi edno 6i6e bira i si go izlei cqloto v/y kosata i po4ni da q turka6, ne q mii s voda, posle q izsu6i i se kefi na rezultata.Doveremi se, nqma da sujalqva6.Uspeh
malko riskovano mi se struva no moje da opitam vse pak misiПървоначално написано от Анонимко
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
А ти пък и даваш големи съвети..тя сигорно досега никога през живота си не е ползвала шампоан за обемна коса Въпросът не е постоянно да си я гори с пресата а само, когато иска да е с по-готина прическа, не ежедневно..Първоначално написано от [B
And when I’m not near
Someone get a mop!!!
iskam da popitam za difuzera ne6to poneje vidqh 4e tuk nqkoi e dal snimka i e pokazal koe e ,no ne razbrah kak se polzva.na kolko razstoqnie stoi ot kosata ? kak trqbva da durja se6oara ?
топирай я или с пресата я накъдри само в корените
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
слагаш кичура в дифузера и го допираш до главата седиш малко после другия кичур и така докато изсъхнеПървоначално написано от Анонимко
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
мацка пяната тежи на косата и я сплескваПървоначално написано от charovnata_
....
има разни мазила (керанова) след кат се изкъпеш на мокра коса нанасяш и леко търкаш в корените и със сешоара ,след тва и става мн обемна...
а ето едно др не е по темата но все пак...-ако ти цъвти косата взимаш най-обикновенни кристали за коса (в парфюмерия можеш да го намериш) нанасяш малко от кристалите в крайчетата на косата за да не цъвти много
помага -яко е и ти става по лъскава косицата
Па ако искаш да е обемна...начи къпеш се и я навръткваш със салфетки и на другата сутрин си "Ела с мен у пещерата бейби"
Moje li da obqnish malko za salfetkite ? Kak tochno se slagatПървоначално написано от ~egoistiC~sister