Миличка...това което ти се е случило е ужасно.Не съм била в такъв момент (но в подобен) но си го представям колко гадно и тъжно е.Наистина според мен няма логика просто ей така да свърши всичко.Сигурно ти е много объркано и трудно .Моят съвет към теб е да поговориш сериозно с него.Интересувай се защо така се е получило и каква е причината да се разделите.Може наистина да е намерило друго момиче...но както ти каза поне е трябвало да ти го каже в очите,защото е лесно да мълчиш и да не споделиш...а човекът от отсрещната страна да се мъчи.Незнам какво друго да те посаветвам...много гадно от негова стана да постъпи така...както казах и на мен ми се е случвало подобно нещо...но всичко беше общо взето несподелено и до някъква степен знам какво е чувството.Но ти не се отчайвай.Живота е пред тебе.Ще срещнеш много други момчета.Просто прадължавай напред.Колкото и да е трудно го забрави.Но наистина нищо ама нищо не се знае.Може всичко да бъде както преди...затова не го мисли много а поговори с него.Надявам се нещата все пак да се оправят.Успех.