- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Смешно ли е 13-годишна да носи чехли с токчета?
smeshno li e 13 godishan da nosi 4ehli s tok4eta 7-8 sm ?!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
Не е смешно, но не е много умно. Неудобни са. А и да се правиш на дама в 6-ти клас...и още нещо - надали се обличаш официално, та да носиш обувки с ток.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
що пък да е смешно
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
ами като видя някво 13 годишно с токчета само на смях ме налива
мн ясно че е смешно,независимо как е облечено,лично на мен идиотско ми стои.но и мен ме критикуват че нося както казват''гуменки''
така че кой както иска да се облича.
П.П.ако някой ще носи високи обувки поне да е облечен подходящо за тях![]()
you should kill yourself >=D
Абе не е смешно ама малко странно стои на 13 да носиш обувки с токчета...Който както иска да се обува и облича![]()
Ами според мен е смешно.Щом искаш да си по-официална си вземи от така наречените "балетни обувчици"-ниски са и са удобни.
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Те са точно обратното на официалността.Първоначално написано от LiCk|It_OfF
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бих казала:зависи от височината!Имаме една от нашия клас ( 14 годишна) и е 168 см и си слага токчета (5см) много е висока и сега и викат:"Щрауса",но тя е дръг случай,понеже има проблем със сухожилията-не може да носи ниски обувки....
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
OoO за мен е много смешно! Особено ако изглеждаш детски, което си е много вероятно, защото все пак 6ти клас си си дете...
Aха..Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Ама ако си по-развита и изглеждаш като по-голяма няма да стои смешно.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
mhmzzzzzzzzzzzzzzzПървоначално написано от punkrock
Не знам..може би няма, но по мое мнение сега в тази възраст си е най-яко маратонки, кецове или ако ти е по-официален стила-балетните обувчици. Достатъчно ще носиш обувки на ток като станеш по-голяма, особено ако работата ти налага да си официална. Не можеш да тръгнеш на работа с кециве да речем, така че ходи си сега спортно и има време за другото.
e zavisi si mnogo ot fakta kak izglejda6,smisal dali izglejda6 kato lapence ili ne. az li4no na 13hmmm bqh edno mili4ko i sladi4ko
to i sq sam ama pak de po prili4am na golqma i mi hodqt tok4eta
(we4e podminah 16-te)
OoO за мен е много смешно! Особено ако изглеждаш детски, което си е много вероятно, защото все пак 6ти клас си си дете...
Aха..
Ама ако си по-развита и изглеждаш като по-голяма няма да стои смешно. mhmzzzzzzzzzzzzzzz
Est,4e NE e sme6no!Ama zavisi kak izglejda i hodi na tqh momi4eto de...az v 4-ti klas si kupih p1rvite takiva 4ehli i do den dne6en hodq nai-dobre i nai-stegnato na tok4eta!\
/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
moeto mnenie e 4e ne e smeshno...no nqma da stoi dobre...vse pak 13 god...dete...a shte mi se pravi na dama....nqkaksi ne stoi dobre...neka ima tok4e...ama da e ot nai niskite...![]()
Saska
Smeshno li ... to ne e normalno.Dete na tokcheta ... shto za glupost e towa.
зависи от това как ти стоят и с какво са сачетани,ако отиваш на място където трябва да си официално облечена,ще стоят добре,но за ежедневието не са много удобни![]()
аз съм на 17 и никога не съм обувала обувки на ток![]()
даже се чудя на бала си кво ще правя дано до тогава вече да съм ходила,та да не се изложа много![]()
Ми на мен ми адски смешно и противно да видя някво лигаво лапе на токчета,възприемайки се вече за голямата мадама.Но всеки има право на избор и ми е все тая кой как се облича,просто аз никога не бих тръгнала така на у-ще.
за мен е смешно..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Мен лично би ме било срам да ходя така по улицата...ако тебе не те е ..а и зависи от обувките..по-добре с много малко токче носи..
Еми някак си не ми эвучи много добре!Както се каэва-всичко с времето си!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Копелееееее, била си ебати изордското създание в 4ти класПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Иначе те няколко човека казаха преди мен - ако имаш още детска фигура и физиономия ще е доста смешно. Ако си по-развита може и добре да изглежда.
Saatana vittu perkele hate crew!