- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- poredniqt mit ili istina
zdraveite horata zn iskam da vi pitam naskoro 4yh 4e ako pravi6 analen sex dypeto ti stava golqmo
vqrno li e? molqvi samo da ne po4vate pak sas ti nakolko si i nz si kvo..pitam seriozno 6toto mislq da pravq analen sex no me e strah da ne mi porasne dypeto
![]()
Ми , попринцип дупето разсте от стрес, неправилно хранене и т.н, а ануса се разширява при анален..
И от турски чикии ти растат гърдите
Nemislq,4e raste ot analen sex.
edvali shte ti porasne zadnika ot tova po veroqtno e da se smali
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
a na kolko si godini![]()
![]()
![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
Има голяма вероятност като пораснеш да започнеш да се изпускаш.. без да искаш, особено ако го почнеш от малка...
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Едва ли е така...ако беше така по твойта логика никое момиче нямаше да прави анален секс, за да не му порасне гъза :P![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
ебати ае стига малки дечковци да пишат тъпи теми...."ще ми порасне ли дупето"
![]()
![]()
като не знаеш НЯМА да правиш...омг
![]()
![]()
....се едно като правя орален да ми порасне оная работа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ебати ае стига малки дечковци да пишат тъпи теми...."ще ми порасне ли дупето"
![]()
![]()
като не знаеш НЯМА да правиш...омг
![]()
![]()
....се едно като правя орален да ми порасне оная работа
![]()
![]()
[/quote]
СЪГЛАСНА!!!
Има и др вариант...може да ти пораснат джуките!!!Колко удобно...вместо даси слагате селикон на устните правете орален секс!!!!![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Ох имаше едни образи дето си правеха промивки със спрайт за да не правят аборт....
Света троица: Първи член
nee 6tqha da go preporu4vat na momi4eta s anoreksiqПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Не се притеснявай.Най-много следващия път като отидеш по голяма нужда само да си събуеш гащите, да се тръснеш 2 пъти и работата е готова.![]()
Ще ме скъсате от смях.
Мдам поредния мит еА ако не е тайна от каде ги разбирате тези неща
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Хахахада,сигурно става химична-магическа реакция някаква
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!