- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ne6to razli4no
pravili li ste go,dokato maikata/ba6tata na gadjeto vi e v drugata staq![]()
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
ima6e trpka nali,az su6to sum go probvala.![]()
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
не........ да бе - нали 6е ни изколят
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Всяка вечер когато сме били заедно + няколкото следобеда като си почиваме уж
Да, но при нас няма тръпка, защото родителите му са достатъчно съобразителни и коректни да не влизат в стаята му докато сме заедно. Без значение дали правим нещо или не.
Затова редовно се боцкаме докато техните са си у тях![]()
Случвало се е доста често да са си у тях. Аз не знам защо почти не се притеснявам - просто не ми се вярва да тръгнат да влизат, пък и съм свикнала, че у нас нищо не се чува (ама у тях май не е баш така). Отгоре на всичко като правя секс за нищо друго не мога да мисля.Но определено ми е неудобно като ходя късно вечер у тях...или веднъж като спомена, че майка му със сигурност ни е чула (ама ние уж сме тихички...
) Затова пък като сме у нас се чувствам съвсем спокойна (ама на него му е притеснено...)
Малко е кофти така но ми се е случвало.За моя радост има една къща която е обзаведена и никой не живее там,а аз мога да я ползвам по всяко време![]()
nevijdam nqkakva turpka
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
опази божеПървоначално написано от {CinDerella}
та нали ако ме хванат ще ме кастрират да не съм луд
![]()
opredeleno da ..
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Che kvo ot tva ?tova e dneshnoto ejednevie na povecheto tiinedjari \
/
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Да.. дори беше яко , че и двамата уплашени някои от тях да не влезе в стаята... а ве голям адреналин![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Разбира се. Аз съм на принципа "Няма значение къде и как, важното е секс да има!"Ако ги чакам да излязат, ще бъде една препирня, една паника...
И деца - културните родители чукат, преди да влязат.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Чукат, да. И влизат веднага и к'во да видят?!
Не помага това много според мен...
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Ако твоите родители са несъобразителни, това е друг въпрос. Принципно се чука и се отваря чак когато детето каже "Да" или "Влез". Ло ако види тази тема, ще каже, че не е съвсем така, но се научихме...цялото семейство ги е хващало с брат ми...Първоначално написано от AngelOfDarkness
Възможно ли е да бъде по-красиво?
I az taka... daje mi se e sluchvalo kusno vecher sled bar da idem u tqh uj za burzo i sutrinta da si trugvamПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
da![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
da togava brat mi be6e v nas i daje ni hvana![]()
MOM4ETO SI taselo nojicata 4e mu trqqlaawe 6oy
![]()
v takiva momenti ima vinagi trupka
да ....
da ... mn burzo se svur6va v pove4eto slu4ai![]()
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
Хех много си права ;)
И да, случвало се е когато сме в тях или в нас да има родители ... винаги чукат на вратата и никога не влизат докато не им кажем. ;) Не ми е особенно притеснено, защото знам, че никой няма да влезе докато не му кажем ;)
Какво му е различното на това? При мен май стана ежедневие...
И понякога ми иде да се застрелям после...мразя скърцащи легла и не обичам разсъждения от сорта на..."нямаме презарвативи...ще отида да помоля мама за един..."![]()
![]()
![]()
![]()
Моят мозък по време на секс продължава да си функционира почти нормално(за разлкита от някои други хора), но предпочитам да няма родители наоколо, нищо че вече сме големи хора...