.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Правилно ли е

От нашия клас 1 момиче харесва 1 момче ,но то и е приятел и не изпитва нищо към нея.....Въпреки тва момичето беше лудо влюбено в него,незнаещо истината....Тя реши да помоли 2-от най-добрите си приятелки (мен и още 1 момиче) да го питаме дали той я харесва.....Той каза,че не е вярно ,но когато тя го попита каза,че е така ........след като го попитах защо отговора му беше ,че не иска да и разбива сърцето затова до последно ще я лъже ,че я харесва..... В 1 общ скайп чат на половината клас питахме кой кой харесва т.е да ги наредим в класация.....когато дойде неговия ред той сложи мен на 1-во място.....тя го преживя много тежко ,но продължи да дружи с мен въпреки,че мисля,че изпитваше малко злоба За да замаже ситуацията той я сложи на 2-ро място.......
    След тва след като тя забеляза ,че той се държи по-мило с нея пак ни помоли да го питаме дали я харесва...той каза пак не -но на нея и спести истината казвайки и "да"........
    И така той я разиграваше мн дълго време.......Докато ние говорихме по скайпа в отделен чат той се смееше на тва което говори и на тва ,че тя му се връзва........и то пред 2- от най-добрите и приятелки.....Ние решихме да не и казваме за да не си помисли,че и завиждаме или нещо такова...след като я разиграва седмица 2 ...и след като свърши ваканцията и трябваше да се видят..ние с приятелката ни решихме ,че даже и да жертваме приятелството си трябва да и споделим ,че той нищо не изпитва към нея.............
    Беше ни малко трудно ,но и го казахме по възможно най-деликатния начин......на нея и беше много гадно и реши да го лъже че не знае за да види докъде ще стигне
    След като и той разбра ,че тя знае -те пак са приятели........ ,но мисля,че съвсем малко тя все още го харесва въпреки ,че казва че не е така!!!!!!!!
    Искам да ви попитам правилно ли беше,че и казахме за това ,че момчето не я харесва и ,че след като той я излъга пак са приятели?!??!?

Мега фен
    Град
    София
    Всеки си има глава на раменете ,эа да прецени кое е правилно и кое не е!Щом сте го направили ,эначи сте сметнали ,че е правилно!А пък тя от своя страна е решила да остане приятелка с него...всъщност той нищо не е направил!Щом тя е решила ,эначи е правилно,НЕ СЕ МЕСЕТЕ В ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ!!!!!А и стига се вкарвахве н некви филми,слеэте на эемята .
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Всеки си има глава на раменете ,эа да прецени кое е правилно и кое не е!Щом сте го направили ,эначи сте сметнали ,че е правилно!А пък тя от сва страна е решила да остане приятелка с него...всъщност той нищо не е направил!Щом та е решила ,эначи е правилно,не се месете в живота на другите !!!!!А и стига се вкарвахве н некви филми,слеэте на эемята .
    просто питам вие по същия начин ли бихте постъпили :P

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Just_Be
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Всеки си има глава на раменете ,эа да прецени кое е правилно и кое не е!Щом сте го направили ,эначи сте сметнали ,че е правилно!А пък тя от сва страна е решила да остане приятелка с него...всъщност той нищо не е направил!Щом та е решила ,эначи е правилно,не се месете в живота на другите !!!!!А и стига се вкарвахве н некви филми,слеэте на эемята .
    просто питам вие по същия начин ли бихте постъпили :P
    Еми окей!Да аэ бих постъпила така,но доста преди това,не бих иэчакала толкова
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Terra incognita!
    Здравей,Just_Be!Напълно правилно сте постапили с твоята приятелка,даже е трябвало по-рано да й кажете!Несправедливо и неетично е поведението на момчето-как може да разиграва едно момиче и да се присмива на чуствата й-УЖАС!А за това-доколко те двамата могат да бъдат приятели-много се съмнявам,като съдя по отношението на момчето към момичето!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Глупости прай тва момче. С поведението си мисли, че е велик, голям и неповторим, но всъщност наистина е такъв, с едно допълнение, че е задник. Разкарайте го от хоризонта и си живейте живота. Тва е.

Мега фен Аватара на koalka
    Приятели са, защото тя още го харесва...
    Да не мислиш, че го смята само за приятел, да бе!Когато човек е заслепен може да прости лъжа.

Според мен сте направили правилното но късно, просто да живееш в празни надежди е супер гадно според мен

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tranceaddicted
    Според мен сте направили правилното но късно, просто да живееш в празни надежди е супер гадно според мен
    И аэ съм на това мнение
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    sofiqqq
    много е правилно само така

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Незнам на колко сте години, но цялата история ми се струва толкова детска, че няма накъде....Няма да обсъждам причините. И все пак добре сте постъпили, като сте и казали. Между приятелки казаната истина е най-доброто нещо, което може и трябва да съществува.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си