.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Мега фен
    Град
    София
    Хора ае да спрем да пишем в тоя тема,щото само флудиме...не му се връэваите на детето..!
    [size=7][b][u]fosse cos

denislav.92
    Guest
    Еее,ами мерси бе!Знам, недей да злобееш, ти по-красива няма да станеш, не ме карай да показвам твоята снимка, че ще трябва да ни бият ваксини против тетанос!Нали ти казвам, вали, може да дойдеш да то поразходя малко...овчиците трябва да си попасът,ела не се
    бой!

Аре млък бе мършоооооо.Спри да ОООбиждаш бее.Погледни се себе си малко и тогава говори бе СЕЛОООО...скрий се некъде!!!

Guest
    абе намали си аватора едвам я гледам тая грозотия!!!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    То бива бива тъпотия, ама някой хора прекаляват..пфф

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от denislav.92
    Ми немога, щото всичките сте топуркани от зебрата на село в ОЧИТЕ и трябва да се вижда от всички!
    Или не знаеш как става номера ХахХАхАХхХАхХАХхАхххХАХхХ АхХАХхХАхХАх както не знаеше как да си сложиш сниката тук.. Гад мръсна ай вз от форума, че само бацили пръскаш и бтв ако се чудиш защо повтарям че си племеник на Вулева : ЗАЩОТО ПО-ГОЛЯМ СРАМ ОТ ТУЙ НЯМА

denislav.92
    Guest
    Оох, пийте един лексотан и се гътвайте да спите, да не пукнете....ще ми е жалко, че няма да има с кого да се гавря...и се пише ОБИДА, следователно- ОБИЖДАШ!

1.Грозен си
    2.Тъп си
    3.Слаб си
    4.Ходи си
    5.Ако ме напсуваш или убидиш по някакъв начин ще те открия и подуия!
    Нищо,че си доста дале от категорията ми.
    Light The Universe

Guest
    абе за какъв тетанос говориш ние вече си бихме по една инжекция заради тебе пък се съмняям тфа момиче да е по грозно от тебе!!!То по грозни хора и по тъпи от тее дали има????

Мега фен
    Град
    София
    СТИГА СТЕ ПАДАЛИ НА НИВОТО НА НЯКАКВО ЛАПЕ,БЕ!САМО ФЛУУД...!ПРОСТО СПЕРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ В ТЕМАТА!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

denislav.92
    Guest
    Валар, ти ли бе , мършо връсна??Ела и се пробвай, после да не си като шибан от калинките?

Град
    У нас Си (=
    На кого ще показваш снимката ве Ай покажи я Говориш тай сякаш ни познаваш и ни знаеш какви сме, ама и без да ги знам другите 100% са по-хубави от теб Даже магаретата в най-некадърните учебници с некадърни рисунки са по-хубави и ПО-УМНИ от теб!

Виж кво п*далче.......стиа си се прайл на отворен!!!!Тука некой админ нема ли да му махне аватара??!!?! Предпочитам змий да гледам отколкото тва грозно същество -АЛБЕНА вуЧкова
    СМЕНИ СИ АВАТАРА ВЕ ОТВОРЕН!!!!
    Има ли некой който иска аватара му да остане?

denislav.92
    Guest
    Стига лъга, зает съм...ще ти се обадя,но на преден план търся другите да са по-грозни от мен,така че ти ще си на първо място!

Наистина ли е племенник на тая,бе?Честуууу!Абе всъщност,като се замисля...верно,че си приличат-грозни,грозни,грозни...пхах хах,смешник!Ай ходи ти да си пасеш овцете,не да обиждаш хора,които даже не познаваш и не си виждал...пффу,да та е*ат в самовлюбения краставичар,майна!!!
    Let the beats control your soul...

denislav.92
    Guest
    Ела да те попаса,но няма даможеш да ми платиш....

Цитирай Първоначално написано от denislav.92
    Валар, ти ли бе , мършо връсна??Ела и се пробвай, после да не си като шибан от калинките?
    В скоро време ще те гледаме и на първа страница на Нощен Труд!
    С естествен грим при това!
    Е освен ако не се залостиш у вас вовеки.
    Light The Universe

Мега фен
    Град
    София
    АЕ СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ В ТАЯ ТЕМА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕ
    [size=7][b][u]fosse cos

denislav.92
    Guest
    Мнее,това да не е майка ти?Днес видях некролога...лека и пръст!

Град
    У нас Си (=
    Да, не е възможно да се плати толкова малко, колкото заслужаваш долна отрепке
    ПРИЗИВ: Айде да спрем да пишем тук и изобщо да не отговаряме на постовете му. Така ще вика, вика и ще престане и ще успеем хем от него да се отървем, хем от грозилището на аватара му!

denislav.92
    Guest
    Няма да успееш,ще те тровя докато спиш.

Мерси...
    Let the beats control your soul...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Да, не е възможно да се плати толкова малко, колкото заслужаваш долна отрепке
    ПРИЗИВ: Айде да спрем да пишем тук и изобщо да не отговаряме на постовете му. Така ще вика, вика и ще престане и ще успеем хем от него да се отървем, хем от грозилището на аватара му!
    Аэ тоя приэив отдавна го отправих но ефект нямаше...
    [size=7][b][u]fosse cos

що бее знаете ли колко ми е гот да се гавря с подобни същества!
    Light The Universe

denislav.92
    Guest
    А на мен още по-яко да си кореспондирам с такива мишоци като вас...при това уродливи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си