- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГОТИН СЪМ СИ!
ено ще кажа и спирам да пиша тука:моито момче по-грозни хора от тебе няма да намериш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
А теб къде забравяш???![]()
абе еи изверг уродливия тука си само ти
Ооох...ама нали те видях ,моля ти се!При това на Дунав мост...
1 непознава6 нито един човек от тея дето пи6ат и 2 да ти е*а маиката е пикло грозен
Тоя ми прилича на нашия приятел, НЕЩАСТЕН ... същото леке е, а дали не е тойНищо чудно, няма да се учудя много. Един дол дренки са, дайте да ги съберем и да са щастливи
![]()
Вредни и лоши навици и пороци...майка ми не е като твоята, не я бъркай...нали всеки ден го правиш това с нея и вече по навик...мръсота![]()
exxxx ko da gi prai trq da gi ima i takiva kato nego neka si jiveqt spokoino jivota idiot4etata
По тъп спамер от теб не бях виждал!
Само им срамиш гилдията.![]()
Натупаха ли те на вън гаврят се с теб на всяка крачка ти си смотан и самотен!
Така е 100% жал ми е за такива аутсаидерчета!
Light The Universe
ей пубертетче дразнещо ако си мислеш че всички тука ще ти слушаме простотиите много грешеш деба изрусения педераст деба за къв се мислиш ве пикльо я земи се скрий че ми се драйфа като те гледам....и си заври тъпия сайт отзад МНОГО е тъп сайта и ти по него....ебати селяндурчето заклевам сеПървоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe idiot 6to ne zeme6 da se grymne6 we 6e naprai6 usluga na si4ki![]()
Ама как така знаеш че съм гей...![]()
Обратното, манаф съм,а ти си гея![]()
Дениславчо92,мама ли му каза на момчето че е готино хаха ама си много зле.На твое място не бих се перчила толкова![]()
xax mn si prava i dvamata sa tapi grozni i se zaqjdat s horata ot nqmane kvo da praqtПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
vij ko nikoi ne 6te da te gleda i da ti 4ete glupostite tai 4e po-dobre nedei da ni zanimava6 s prostotiite si razbra li piklio![]()
по-добре пикльо,от колкото дрисльо ма!
toi,avatara ne e lo6,ama NAISTINA e mn gpolqm,mojebi pone 1cm po kas da go napravi6...ti si znae6,gledai samo moderatorite da ne te prinudqt ili da go skasi6 ili da go mahne6,poslu6ai ostanalite!
eii kopelence ne6tastno spri da si izbiva6 komplexite tuka
vreme e ve4e da q zakliu4ite taq tema
Ще ти заключат задната порта!
Това, миличка, денислав92 е племеник на Албена Вулева и е типично за семейството им..точно като нея е..одрал и е кожатаКак обиждат тези хора, без да познават дори направо се чудя..
![]()
Аз не се заяждам, те самички се заяждат...
oh za6to e neobhodimo da se karate?
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Мършо долна,аз ще ти кажа един племенник....ти като Азо ти е майка, не ти е виновен никой!
Първоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
![]()
Богато въображение ей
Разбира се...като съм надарен,не злобей, оу, кучко препльокана в ушите!