.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Сандански
    Попринцип стига да имам възможност предпочитам аз да платя сметката. Става ми неудобно ако не платя аз. Само веднъж съм оставял момиче да плати сметката и после неможах да спя вечерта

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе момиче съм ,ама ще кажа аз какво мисля така..найстина има мн материални момичета,които само това чакат да им се плаща сметката ! аз мн мн мн мразя някой да ми плати сметката и съм се карала мн за това...с приятеля ми редовно се карахме на тази тема.. аз му дам пари,тойми ги връща и понякога полудявах... не обичам да съм зависима по какъвто и да било начин..понякога това е знак на кавалерство ,но понякога и знак на нещо друго....мн зависи от човека това е моето мнение
    napylno suym syglasna

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Днес правя 22 години и до този момент не съм имал приятелка, която сама да си е плащала сметките в мое присъствие. Ходя на работа, мога да си позволя да плащам винаги аз, независимо дали си говорим за кафета, кино и т.н. Пари съм отказвал да давам само за цигари, но тъй или иначе аз не пуша и не одобрявам като цяло това действие. Хубаво би било момичето поне от време на време да предлага тя да плати сметката, не че ще позволя, но поне е свидетелство, че не е с теб само за да те използва.

аз съм момиче и не позволявам да ми плаща момче сметката..или си я разделяме или аз плащам цялата а другият път той...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Много интересна и хубава тема! Браво!
    Имам си приятел от 2 месеца и нещо, и обикновено си делим сметката. Но когато става дума за кино например той плаща. Макар че ми е адски неприятно. Не обичам да съм длъжна на никого! Даже да ми е най-близкия, с изключение на наще. Пък и той да не е банка само да ми плаща сметките, както ние секи ден излизаме.. горкия... Иначе нищо по-хубаво е той да плати цялата сметка, но следващият път съм аз наред.

Guest
    mi az smqtam,che e pravilno da platish smetkata pone pyrvite nqkolko pyti i sled tova dvamata da si razdelqte po ravno cqlata smetka.ili ako si mnogo zakysal da te cherpi.vse pak trqbva da bydesh mil kym neq,da napravish dobro vpechatlenie.no na pyrvata sreshta da q ostavish da dade pari si e napravo prostashko spored men.pyk po-kysno sh si kupuvate podarycheta edin an drug.sh i kupuvash po nqkoq kitka ot vreme na vreme,tq sh ti kupuva neshto liubimo,ako e pecheno momicheto i taka.

Супер фен
    Винаги те са ми плащали сметката,все пак аз съм момиче и ми имат уважението!Не одобрявам поделянето на разходи....Не си мислете,че съм материялистка,просто те ми плащат!

Момиче съм, но ще отговоря. Сметките в заведенията и ресторантите плаща приятелят ми. А всичко останало, което пазаруваме през останалото време, плащам аз. Така си разделяме разноските и не се чувствам зависима от него, а той не се чувства използван.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    az naprimer predpo4itam sami4ka da si platq {momi4e sym no 6te se izkaja}...nz za6to...no v pove4eto slu4ai gadjeto mi e pla6talo...moje bi ne iskam da me 4erpqt 6toto taka se zadyljavam da vyrna jesta po nqkakyv na4in ili nqkak si da se revan6iram...a i gadjeto mi be6e u4enik {nqma da spomena godini} i nai ve4e ako sme izlizali i e imalo pla6tane na smetki e bilo po kafeta...a za podaryci dokato hodihte ne sym imala li4en praznik no mi be6e podaril edno cvetence {be6e adski milo i mn mi haresa} )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си