.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Rozi4ka__
    Guest

nqkoi ima li ideq???

zna4i iskam da vi popitam slednoto ne6to-piq Logest ot dosta vreme ve4e. V petuk t.e. sno6ti trqbva6e da piq purvoto hap4e ot novata opakovka no....... zabravih i go izpix 4ak tazi sutrin kum 9? znam 4e sega trqbva da vnimavam i da polzvam prezervativi pone 7 dni, no iskah da pitam ima li opasno6t sled kato pravih sex s priqtelq mi v 4etvurtuk(makar 4e svur6i v dupeto ) i zakusnqh da vzema purvoto hap4e navreme??/

Ъъ, извинявай за невеството, ама какво е "Логест"?

Щом ти е свършил отзад няма да забременееш споко!
    Само, ако е попаднала семенна течност във влагалището внимавай!

Успех
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

nqma opasnost dishasi spokoino
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

dori nz kakvo e tva...ma nqma opastmnost spoko
    Love is the slowest form of the suiside...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си

Да е я някой момиче да каже какво е това "Логест" ? , че и аз незнам .
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

spoksi macka nishto ne e stanalo :P pyk ako se symnqvash vzemi si edin test i se uspokoi :P

Guest
    противозачатъчни... мн трудно да се сетите, ако не знаете

mi i az sam momi4e ma nz za ko stava duma...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Да е я някой момиче да каже какво е това "Логест" ? , че и аз незнам .
    Вероятно противозачатъчни. Не виждам какво друго би могло да бъде.

И аз мисля, че са противозачатъчни някакви...
    HEP is not style! HEP is my life!

Rozi4ka__
    Guest
    tova sa protivoza4atu4ni-Da!! zatova vi pitam-dali ima nqkakva opasnost sled kato ne izpih purvoto hap4e navreme?no ....pove4eto ot vas ne znaete kakvo e losgest- a kakvo ostava - za deistvieto mu i zatova dali ima risk v slu4aq

Nqma takava vazmojnost.uspokoi se ... a za protivoza4atak4nite da dosetih se ma prosto ne bqh 4uvala za teq

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    e ne hora ne sa protivoza4ata4ni tfa sa hap4eta za glava OMG
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    selo СофиАА
    хах "логест" са противозачатъчни има и други видове "регивидон" "диане 35" аз съм на 15 и не знам много за това но баба ми е аптекарка и мноу често съм приствал на такива разговори свързани с твоя проблем и знам само че ако с няколко часа по късно се земе хапчето няма проблеми но ако е зето със закъснение повече от 1 ден отиди на лекар само тва знам надявам се да съм хелпнал
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Ако е трябвало да вземеш хапчето след 9 вечерта, опасност от забременяване няма.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Rozi4ka__
    Guest
    blagodarq, 4e spodelihte kakvo mislite-i az smqtam 4e nqma za kakvo da se pritesnqvam ,no..... vse pak, za da sum spokoina, 6te otida na lekar utre.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Rozi4ka__
    blagodarq, 4e spodelihte kakvo mislite-i az smqtam 4e nqma za kakvo da se pritesnqvam ,no..... vse pak, za da sum spokoina, 6te otida na lekar utre.
    евала

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Rozi4ka__
    tova sa protivoza4atu4ni-Da!! zatova vi pitam-dali ima nqkakva opasnost sled kato ne izpih purvoto hap4e navreme?no ....pove4eto ot vas ne znaete kakvo e losgest- a kakvo ostava - za deistvieto mu i zatova dali ima risk v slu4aq
    пила съм логест. Значи има толеранс от 12 часа. да речем че си почнала опаковка да пиеш сутрин, но не ти е удобно. Следващата я почваш вечерта. логично е да може този толеранс да се прехвърли за следващ ден.
    Да ти кажа обаче, че е възможно да е станала грешка. Нз, но неприемането на първото хапче навреме не е добре. Прецаква ти се схемата доста. А след като не е свършил във влагалището ти нищо не може да ти стане. Ако беше там-друга работа. Сега 7 дни презерватив.
    П.С.Искам си пак логеста. Мразя проклетото Диане 35.

ne fanah logikata na mackata 4estno kazano ...

Ако не си запозната, няма да я схванеш, разбира се...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си