.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ViKiNcETyYy_14
    Guest

POREDNATA IZMISLICA LI E TOVA ????

hora pls kajete ako sam zabremenqla....i go razbera sled 8 dena.. i posle ako si pyhna aspirin v pytkata bebeto se maha ??pls kajete...shtoto na si4kite mi priqtelki kato go napraviha naistina bebeto se mahna..tova verno li e ??? kajete molqq viiiii speshno e....i samo stiga s tez glyposti...nqmash nikva polova koltyra..na kolko si...ai stiga..prosto iskam da razberaa tova verno li e..ili porednata izmisilca pff ..blagodarq predvaritelnoooo

Град
    София
    ама тва е за раздел "Секс"
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    ама тва е за раздел "Секс"
    Mhm ne mu e mqstoto tva v lubof ... po temata ... Abe ti normalna li si be??? 4uvala li si za lekari??? Tuka da ne sme i ginekolozi .... pahai si aspirin. upsatin, paracetamol kfot iska6 v putkata .... basi maloumnata ,,,
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Това със аспирина се прави преди половиа акт!! И не разчитай само на него!
    Тъй, че май си закъсняла. Пий постинор, ама ако и за него не си закъсняла..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен
    Град
    Варна
    Тва е глупост и измислица. Няа са шашкаш от такива работи,щото са неверни. Щото то явно че не си учила анатомия, ама кат ти свършат в ПУТКАТА (не знам момиче как може да говори така) спермата отива по-навътре отколкото можеш да си пъхнеш аспирина.

Има си противозачатъчни,хапчета анти-бебе или просто презервативи. Мога да ти разкажа и за тях,по-сигурен начин са от аспирина.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA V TOZ FORYM MA YBIVAT

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е бъзик!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си