.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

какви качества трябва да притежава момичето което харесвате

какви качества трябва да притежава момичето което харесвате ( не ми описваите идеали знам че такива няма)
    интересно ми е да видя отговорите ви

Мега фен
    Град
    София
    Темите от ден на ден стават все по-тъпи и повтарящи се
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Сега ще отговоря от позицията, ако бях без приятели, защото той сега олицетворява качествата, които искам да има момчето, с което съм.
    Но все пак не трябва задължително да е красив, а да има излъчване и чар най-важното.Характера е от първостепенна важност.Трябва да е бил, нежен, да е верен на мен, да ме разбира и той самия да е разбран и още много...

Ооо много интересна тема.
    Да е свястно и постоянно момиче. Да мога да разчитам на нея. Да ми помага в реудности. Да ме разбира. Да не е куха лейка, а да има акъл нея. Да НЕ е материалистка. Да е нежна, мила, добра, грижовна. Да е добра в леглото. Да обича секса като мен (blush) както аз го обичам. Да прави компромиси, ако сбъркам и знам, че съм сбъркал (еее говоря за малки издънки от моя страна де, дето и аз бих простил ако тя го направи същото). Да е сладка, хубавичка. Да ме цунка мнмн мн и да ме гушка мн мн мн, а не да чака само на мен (както повечето днешни момичета). Да не е егоистка.
    Малеее, че дълъг списък съм имал, не знаех...
    Сега след като сте прочели всичко мога да ви кажа: ето защо обичам моето пиленце

Всичко, което съм написал естествено искам и тя да го получава от мен, което се опитвам Все пак не съм егоист
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Лично за мен на 1во място да е естествена, това включва от от външен вид до характер всичко. След това...да може да се говори с нея на всякакви теми демек да не е скучна, красива...да естествено но за мене поне това не е най-важното, а и всъщност много мразя надутите както момичета така и момчета което означава че за мен би било хубаво момичето което харесвам да е скромно (е не до край, то прекален светец и богу не е мил).
    В общи линии е това...

Guest
    Установявам, че момичетата, с които съм бил, изключително много се различават в качествата си. Ако трябва да правя паралел, то обща черта на всички е единствено ясно изразената лична философия и вкус. Може би това ме привлича..

Абе трябва и да ухае хубаво, макар това да не е точно "качество".. Леле, има жени, които ме подлудяват само с миризмата си..

Finish the Fight

Фен
    Град
    Варна
    Ми да е ... нормална, като тази която харесвам в момента
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Темите от ден на ден стават все по-тъпи и повтарящи се
    Просто, всички питат за едно и също.

Супер фен
    1. umna
    2. krasiva
    3. znae kak da se obli4a
    4. komunikativna
    5. iniciativna
    6. ne sramejliva
    7. sladka

Guest
    Чудя се как поставяте на 1-во място умното момиче пред красивото , след като ние момчетата като се запознаем или видим за 1-ви път някое момиче гледаме до каква степен е красиво в лице и тяло . Опознаването характера на 1 човек е процес който изисква много време и разговори със самия него .
    Затова 1-во гледам дали е красива , а после вече гледам дали има нещо в главата си , ако няма дори и Мерлин Монро да бъде ще си останем просто приятели ( дори и това не е сигурно ) . За материалистка пасувам , защото знам че никое момиче няма да ме хареса ако съм примерно с 2 метра коса , обличам се в дрипи и нямам 1 лев в джоба си .

Голям фен
    Град
    София
    от де да знам бе

когато почувстваш онова приятно чувство, когато си в компанията на някого - тогава всичко ти харесва
    (стига да не си е вкарала ръката до лакатя в носа!)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Град
    В мечтите ти
    Амииии... Мил, нежен, забавен, чаровен, поне малко романтичен.... Ииии... Не знам - просто да ми е приятно в компанията му.

Мила,добричка и с чувство за хумор.Ей тва ми стига.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Guest
    1- Да Е ДОБРА!!! (красиви жени бол, но добрите са кът.. да е способна да Оби4а, да Прощава и да Твори, да е ТОЛЕРАНТНА и с две думи - да знае какво иска и да си го казва направо,
    а не да играе игри4ки и роли и да се крие зад маски)

2. Да Е Яка (да не е нито склет, нито кюфте , да може сама да си носи раницата и да може да носи вода докато съм за дърва напр, да оби4а приклю4енията и живота на ръба, да не я е срам от себе си, да се смее с глас, и вси4ко което прави, да го прави като за последно да е умна и съобразителна и да може сама да взима решения, а не да се ръководи от не4ие мнение, па биоло то и моето)

3. Да Е Здрава (да няма анемия, гастрит, мигрена диабет, обърната матка, астма, алергии или про4ее телесни дефекти и не на последно място- да е фертилна- да може да има деца)

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1- Да Е ДОБРА!!! (красиви жени бол, но добрите са кът.. да е способна да Оби4а, да Прощава и да Твори, да е ТОЛЕРАНТНА и с две думи - да знае какво иска и да си го казва направо,

2. Да Е Яка (да не е нито склет, нито кюфте , да може сама да си носи раницата и да може да носи вода докато съм за дърва напр, да оби4а приклю4енията и живота на ръба, да не я е срам от себе си, да се смее с глас, и вси4ко което прави, да го прави като за последно да е умна и съобразителна и да може сама да взима решения, а не да се ръководи от не4ие мнение, па биоло то и моето)

3. Да Е Здрава (да няма анемия, гастрит, мигрена диабет, обърната матка, астма, алергии или про4ее телесни дефекти и не на последно място- да е фертилна- да може да има деца)
    Е тва е подробно описание

Бе да не е дебела,че на последък...
    Да е лигла!
    Да има собствен стил на обличане и излъчване
    Да е женствена с дълга коса
    Да не лъже и да не ми курволее туи е!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на rakiQ
    да е колкото се може по луд,див,откачен да не е сдухан да не слуша чалга и да не е некфо шибано "фешънче"

опа..малко обърках хихи нищо де...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

успех!!

Не обичате жените само защото са красиви. Те са красиви, защото ги обичате.
    Бог създаде жената красива и глупава. Красива, за да я обича мъжът и глупава, за да го обича и тя.
    Мъжете обичат рядко и по малко. Жените много и рядко.
    Най-бързият начин да опознаеш една жена, е да пазаруваш с нея.
    Жените са създадени да бъдат обичани, а не разбирани.
    Жените никога не са били по-силни от мъжете, те са въоръжени със своята слабост.
    Жената е чудото на божествените противоречия.
    Жените са нобходимото зло.
    Ако някой реши да прави генерални изводи за жените, неминуемо ще попадне на множество изключения.
    Любовта за мъжете е част от техния живот, а за жените - цялото им същество.
    Когато жената греши, мъжът върви точно след нея.

Мисли просто /У дома/

Фен
    Град
    Варна
    Имам още едно изискване. Да не слуша музика като мойта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си