.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

вашият град

нека всеки опише родния си град , всички негови + и -, какво харесва и обича в него
    очаквам интересни отговори

Мега фен Аватара на koalka
    Големи задръствания, големи опашки, всичко е голямо.Много е мръсно(познай за кой град става въпрос? ).Иначе плюсовете са му, че има много магазини, има всичко де.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Само ще кажа, че който не е бил в Стара Загора, не е бил никъде

Супер фен
    Град
    в килера
    Града, в който съм 6 дни седмично е София-харесва ми че има много магазини и изобщо има какво да се прави там... иначе живея в едно тъпо софииско село, където е страшна скука и нищо не се случва... почти няма свестни хора... ама като цяло ми е добре там, и планината ми е близо, и София...

Мега фен
    Град
    София
    Еми София е голям град и има ,както много плюсове,така и много минуси!
    От сутрин до вечер се вихрят огромни эадръствания,което определоно е доста неприятно!По улиците е една огромна кочина,което също не е особено приятно!Но эа това,както и эа иэпотрошените спирки,пеики и надраскани блокове сме си виновни само ние!
    Хубавото е ,че живота кипи,по улиците винаги е оживено,а и има много магаэини и вече модерните търговси центъри...между другото сега строят още 3
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    София! Всичко си харесвам в града,не се оплаквам!
    Бил съм в други градове,дори "уча" в друг град,но на 3-ия ден ми писва и се прибирам у дома - в Столицата
    Плюсовете са,че има най-якия нощен живот сравнен с навсякъде другаде в България,заедно с на морето. Отделно тука е всичко - стадиони,големи магазини,кръчми,кина,абе всичко което ми трябва за да живеем пълноценно
    е ко? във Варна сякаш няма големи магазини, кръчми, кина и т.н.
    Бях в София (нищо лично към софиянци), но изобщо не ми хареса... може би, защото там не е 'вкъщи', може би защото има мн грозни сгради... олющени... т'ва по центъра, където и да се обърнеш имам чувството, че ще падне.... (с'я предполагам 90% ще започнат да ме нападат, но просто изразявам мнение, простете!). За нощния живот нищо не мога да кажа там... все още не съм го усетила...
    Но Варна си е един мн хубав град... просторна морска градина, сега кмета както се е погрижил за нея (и не само) си е направо рай...строят няк'ви огромни красиви сгради...молове не знам си к'во... стадионите ще оправят, нов мост ще правят, пристанището ще преместят...изобщо ще обновят цяла Варна... и до 2013г се очаква да бъде един от 10те най-красиви града в Европа (не знам до колко ще стане факт... но дай Боже)
    да не говорим и, че морето си е тук... и ест любимото ми място - фара на морска гара... от където се вижда цееееееелия град...
    за минуси... пфф... колкото по-голям става града... толкова по-замърсен ще бъде. задръствания, коли... ако искаш да живееш на тихо, спокойно място...трябва да живееш в околните селца...макар че гледам, че и те добре са започнали да се пренаселват...
    абеее, какво да говорим Варна си е Варна... обожавам си града и не бих го заменила за никой др.
    За да не прозвуча съвсем като шовинистка, ще спомена само, че др-я град, който много харесвам е Велико Търново...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

+ golemi4uk e sledovatelno ima kakvo da se pravi... vinagi moga da si namerq nqkoi s koito moga da izlqza stiga da imam jelanie
    + ne vsi4ko jivo slu6a 4alga kakto e pri bratov4edka mi (malko grad4e sa vse pak)
    - prez lqtoto e ebati toplika ... zatva me i nqma tuk togava ot vreme na vreme e mn`shumno..
    i za tova se seshtam

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Такам... За Варна какво да кажа, всеки си му е най- скъп градът, в който е роден и живее...
    Малко е пренаселено, не е особено чисто (но то къде ли е в днешно време), и най- големия недостатък, няма нито едно свястно кино... Сравнително скъпо е, особено лятото...
    Плюсовете са адски много- лятото градът не спи, което адски много ми допада. Навалицата по центъра е 24/7... Зимата като затворят плажните заведения пък става много приятно за разходки по морето...
    Нещо , което ми харесва, е че сградите не са прекалено грамадни, някакси уют се създава... А, и има много зеленинка...

Да спорим сега кой град е "по- по- най", е тъпо. ПОвечето хора обичат мястото, където живеят, защото там си е техния дом, и не могат да бъдат напълно обективни... Пък и пустият му "градски патриотизъм" Сега да си мерите пишките дето си вика няма никаква файда...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

ех, какво да кажа за това райско място - София

просто чуйте песента ''столична''

абе добре ми е тука...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    just Варна
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Такам... За Варна какво да кажа, всеки си му е най- скъп градът, в който е роден и живее...
    Малко е пренаселено, не е особено чисто (но то къде ли е в днешно време), и най- големия недостатък, няма нито едно свястно кино... Сравнително скъпо е, особено лятото...
    Плюсовете са адски много- лятото градът не спи, което адски много ми допада. Навалицата по центъра е 24/7... Зимата като затворят плажните заведения пък става много приятно за разходки по морето...
    Нещо , което ми харесва, е че сградите не са прекалено грамадни, някакси уют се създава... А, и има много зеленинка...

Да спорим сега кой град е "по- по- най", е тъпо. ПОвечето хора обичат мястото, където живеят, защото там си е техния дом, и не могат да бъдат напълно обективни... Пък и пустият му "градски патриотизъм" Сега да си мерите пишките дето си вика няма никаква файда...
    съгражданино
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен
    Moят град е средно голям....

харесва ми че напоследък го пооправиха,в смисъл посадиха много цветя , стана по-чисто и яко ....

За магазините какво да кажа ... не са много ,зависи какво търсиш,ама ако ще реша да пазарувам най-често ходя до Стара Загора.

Гадното е ,че има само 2 по-големи парка (които се водят наркомански сборища ) и няма много места за ходене ,ама пак си е добре.
    Абе обичкам си го градчето

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Моето градче ли..? Ами всичко ми харесва- магазините, градинките, парковете, кафенетата, квартала ми, абе всичко. Има много възможности за реализация, много места за развлечения, за разходка, за пазаруване и така нататък.
    Минусите. Пренаселено е, задръствания и мърсотия.

София сити.

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet

харесва ми че напоследък го пооправиха,в смисъл посадиха много цветя , стана по-чисто и яко ....

За магазините какво да кажа ... не са много ,зависи какво търсиш,ама ако ще реша да пазарувам най-често ходя до Стара Загора.

Гадното е ,че има само 2 по-големи парка (които се водят наркомански сборища ) и няма много места за ходене ,ама пак си е добре.
    географията ми куца кой е този средно голям град в близост до Ст. Загора?
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Чирпан?

София - роден, супер си е града и проблемите са му същите като на всеки голям град, Варна е много яка за купонясване и Бургас много обичам, има някаква извратена романтика в тоя град

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka

Чирпан?
    ~Чирпан е малък, за разлика от Казанлък, където тя живее.
    На 11 място е в България по големина и ако не се лъжа е 70 000 население

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    цък

Ех моя малък забутан град.Какво да кажа за него-пълно е с кафета, идиоти и скука...
    хъхъ..

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Аз съм от София и си харесвам града.

Харесвам това че винаги има какво да се прави ..има брутално готини кафета, дискотеки,барове,моловете не са нещо особено ако не броим качествените ресторанти в тях и кината..но кината са скъпи според мен (6лв билет).Харесват ми също "Зелените квартали" какъвто е и моя..разбира се повечето ги застроиха ..обожавам да се разхождам из парковете..напоследък оправиха и пуснаха много фонтани..което е гот особено когато имаш нужда от прохлада през лятото.Харесва ми също така да ходя с френдове на правата на Бояна.

Не ми харесва много центъра особено около НДК-то..напълни се с прошляци напоследък..не ми харесва и Студентски Град..това е може би най-мръсния квартал в София и изобщо в България..сетете се защо... ..в общи линии това е което не ми харесва...е има и някои други неща ..но хората от провинцията ще ме нарекат шовинист хем че не съм такъв \/
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Varna
    София! Всичко си харесвам в града,не се оплаквам!
    Бил съм в други градове,дори "уча" в друг град,но на 3-ия ден ми писва и се прибирам у дома - в Столицата
    Плюсовете са,че има най-якия нощен живот сравнен с навсякъде другаде в България,заедно с на морето. Отделно тука е всичко - стадиони,големи магазини,кръчми,кина,абе всичко което ми трябва за да живеем пълноценно
    е ко? във Варна сякаш няма големи магазини, кръчми, кина и т.н.
    Бях в София (нищо лично към софиянци), но изобщо не ми хареса... може би, защото там не е 'вкъщи', може би защото има мн грозни сгради... олющени... т'ва по центъра, където и да се обърнеш имам чувството, че ще падне.... (с'я предполагам 90% ще започнат да ме нападат, но просто изразявам мнение, простете!). За нощния живот нищо не мога да кажа там... все още не съм го усетила...
    Но Варна си е един мн хубав град... просторна морска градина, сега кмета както се е погрижил за нея (и не само) си е направо рай...строят няк'ви огромни красиви сгради...молове не знам си к'во... стадионите ще оправят, нов мост ще правят, пристанището ще преместят...изобщо ще обновят цяла Варна... и до 2013г се очаква да бъде един от 10те най-красиви града в Европа (не знам до колко ще стане факт... но дай Боже)
    да не говорим и, че морето си е тук... и ест любимото ми място - фара на морска гара... от където се вижда цееееееелия град...
    за минуси... пфф... колкото по-голям става града... толкова по-замърсен ще бъде. задръствания, коли... ако искаш да живееш на тихо, спокойно място...трябва да живееш в околните селца...макар че гледам, че и те добре са започнали да се пренаселват...
    абеее, какво да говорим Варна си е Варна... обожавам си града и не бих го заменила за никой др.
    За да не прозвуча съвсем като шовинистка, ще спомена само, че др-я град, който много харесвам е Велико Търново...
    Направо ми взе думите от устата и аз много харесвам освен гардът в който живея (ВАРНА) и Велико Търново...
    Варна си има своята не повторима карсота всеки сезон...
    Който не бил тук няма право да съди!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

То и във Варна има големи магазини и неща,но не е чак като в София,ебати. Смешно е дори да си го помислиш
    Най-малкото аз без футбол не мога да живея,а във Варна и двата отбора са кой от кой по-убити...
    София е една от най-красивите и зелени европейски столици,твърдя го съвсем сериозно. А центъра,който ти разкритикува... В провинцията само може да си мечтаете за такъв център
    Абе, един град не е само магазини... за к'во ти е да има големи магазини със скъпи стоки и ти да не можеш да си ги позволиш примерно. Нямах възможност да обиколя всички големи магазини в София...единствено успях да се разходя по Витошка и да си взема т'ва-онова за изпращането...и признавам, че при вас е мн по-евтино... по нашия център, както напъплиха и туристите, са се скъсали да надуват цените...макар че тоооо.......сефте... всяка год едно и също.

а София за една от най-красивите европейски столици?! ти ходил ли си в друга европейска столица? Париж, Лондон, Виена, Берлин, Рим.... ?! Нали няма да сложиш София някъде между изброените?

Много е разхвърляна София...или поне на мен така ми се стори... откъм сгради, архитектура... не знам ти какво точно имаш предвид под 'център'...но по нашия поне не минават коли...
    а пък на всичкото отгоре... бас държа, че нашата градина е по-хубава от вашата (да се изфукам ^^)

нищо лично, АTAKABG... просто споделям мнение... така или иначе ще ми се наложи да живея в Сф... но просто мисля, че има къде, къде по-хубави градове и градчета... не е задължително един град да е голям, за да е хубав... но т.к. Варна си ми е роден град... и според мен е красив не само заради това (изброила съм к'во ми харесва в др-те постове)... за т'ва правя паралел м/у него и Сф...

Иначе Елена и Тетевен също са страхотни градчета ОСОБЕНО за почивка... да избягаш от големия град и да отидеш там за седмица-2...рай
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Хмм..,така като гледам сте все от големи градове!Ама моя градец е сладур!!!Нищо,4е е малък!Ловеч е Н1!!!!!!!Много е красив и за разлка от София и Варна е много чист... LOF LOVECH!!!!!!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    HATE CITY! SO-FIQ!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    За Варна може много да се каже. Несъмнено най-големия + е Морската градина. Наистина центъра изглежда доста добре и прави хубаво впечатление, ама има какво още да се желае. Не ми харесват задръстванията, които напоследък стават. Нищо, че масово започнаха да разширяват улиците. Безразборното строителство също не ми харесва.. навсякъде трябва да газим в прахоляк Но май това за повечето градове може се отнася. И въпреки това града е много красив, пък и морето

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Само ще кажа, че който не е бил в Стара Загора, не е бил никъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си