- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- вашият град
Бургас - моят роден град-красив,но с ужасен градски транспорт.Готини хора....абее..як купон пада \/
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ае каквото и да си говорим Бургас е един от най-хубавите градове в България.Яки хора...голяма плажна ивица...страхотна морска градина.Но ,моля ви, никога не правете грешката ,когато ни посетите ,да използвате градския транспорт...най-вече тролея ;] \/
"I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "
Не съм ходила в Бургас ама са ми казвали, че било много хубаво.
П.С. я си понамали снимката на аватара![]()
Бургас съм го запомнил с мъжеловките, стоя си аз в едно заведение на главната улица и гледам ходят някакви готини мадами по 3-4... минават един път, втори, трети, почесах се, разтрих си очите да не откачам нещо
и един приятел ме светна, че те си ходят нагоре-надолу по улицата и си търсят мъже
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
На мен лично Бургас, не ми харесва, намирам Варна за по-красива.Първоначално написано от SuMmEr`St0rM
![]()
Минус:
1) Столюпиново и циганската махала до търговиите.
2) Гъчканицата по главната в почивните дни.
3) Възрастните хора, които патуват безплатно в градския транспорт по всяко време на деня. (и смръднята на тамян, която оставят след себе си)
4) Високите цени по магазините на главната.
Плюс:
1) Тепетата (много е приятно и спокойно там)
2) Фонтаните по главната
3) Добре поддържаната градска градина.
4) Аквата, Аква-Парка, Нептуна и другите плажове.
5) Забутаните улички около джумаята (много е зарибено да се изгубиш там - като лабиринт са)
и много др.
Да, ахахххаха, тролеите с амноо яки.Първоначално написано от SuMmEr`St0rM
Къртят отвсякъдеи как друсат
и колко са чисти.... пф
хъхъх
и тея мижави белетчета. пахахах![]()
: )))))))))))))))))))))))))))))
Е,аз пък съм от малък град-Троян.Големият град си има своите предимства,но и малките градчета са хубавички :P
Бургас! И кво град като град.Заведения,магазини, хубави сгради, къщи дъра бъра.Тва си го има навсякъде.Иначе това което ни отличава от повечето градове е хубавия плаж, лятото става голям купон там, красивите забележителности и темподобни.Ми не мога да кажа че си обичам града толкова много, ама не е и лошо.Поносимо е.
Ами в моят град не ми харесва единствено, че има малко магазини и кафета.Няма къде да си изгубиш времето.Срещам все познати физиономии не е интересно.Сегашният кмет уж пооправи центъра.Пък и сега следват празници ще бъде готиноНо все пак предпочитам да ходя в Ст.Загора понеже е близко и много ме кефи
Там наистина е красиво.Първоначално написано от MisS__
Ami moq grad ne e mn golqm no kakto seki grad si ima svoite plusove i minusi. + mn zabelejitelnosti okolko grada, mn qk park v koito moje6 da se sabira6 s priqteli i da se napivate,mn qki kafeta,magazini. - ami kak da vi kaja ima mn turci koeto ne e hubavo,ima mn 4algari kakto v vseki grad
ATAKABG, не съм футболен запалянко, но за да даваш мнение би трябвало да си запознат, че "Черно море" не са никак лош отбор. Поне си имат изяви и те не са безизвестни. Като Варненски жител си се гордея с отбора и съм длъжна да го защитя![]()
=D>Аз съм БЪЛГАРЧЕ написа:
Само ще кажа, че който не е бил в Стара Загора, не е бил никъде
ATAKABG, не се заяждам..казах, че споделям мнение![]()
т'ва, че примерно не ми харесва София не е заяждане... а и както вече споменах..нямах и време да я опознавам кой знае колко... но от няколкото ми краткотрайни престоя...просто не ми допадна![]()
не може на всички всичко да ни харесва...![]()
харесвам си града, не го крия...и да субективна съм... мил си ми е..
сравнявах София и Варна от моя гледна точка, защото София е др-я голям град, в който съм ходила по-често и то наскоро... не мога да сравнявам Варна и Бургас или Варна и Пловдив (където даже не съм и ходила)... така че оценката ми за града не я приемай толкова лично и не се чувствай ни пряко ни косвено засегнатдалеч съм била от мисълта да се заяждам с когото и да е... и то за такава глупост
шовинистките спорове на тема 'Моя роден град' са ми безсмислени
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз обаче ще бъда малко по-подробен. Достатъчно голям град, за да има разнообразие и достатъчно малък, за да не се е скъсала нишката природа-цивилизация. Има изключително много зеленина и въздуха е свеж (въпреки опитите да се попречи на товаСамо ще кажа, че който не е бил в Стара Загора, не е бил никъде). Напоследък (тъкмо когато се изнесох
) града е във възход - улиците ги оправат, никнат някакви нови сгради, че даже и нови квартали. В последната година града започна да се грижи за метълската си популация. Трябва да отбележа, че асоциирам града си с ядене, спане и почивка (по обясними причини). За Стара Загора или добро или нищо.
Няколко думи и за София. Отначало много ми харесваше, но взе яко да ми писва. Там няма въздух, има отработени газове. Има 2 сезона - прашен и кален. Няма такъв хаос: улиците, трафика, транспорта. Някой спомена Студентски град - напълно съм съгласен - това е едно БЛАТО. Все пак града има безспорни плюсове: центъра му е сравнително добре, в сравнение с периферията, въпреки че има ужасно много порутени и грозни постройки, които депресират. Динамиката прави живота там интересен. Има какво да се прави. Кварталите в подножието на Витоша нямат нищо общо с урбанистична София, там се живее. Все още не съм ходил в парковете, казват, че били яки, но ще видим. Плюс е по-хладния климат, защото аз НАИСТИНА мразя жегите.
Ам...Пловдив...то няма нищо интересно в Пловдив
Bourgas RulZzZ moqt roden grad:P obojavam goimame si vsi4ko + morence :PpPpPpPp~ hah i e mnogo krasiv grad sega vav morskata gradina 6te stroqt nebosturga4 i do nqkolko godini 6te e gotov ae super grad si e,prosto tezi,koito ne sa idvali vav bs gubqt mnogo :P
Никой нищо не е загубил,че не е дошъл в Бургас. В момента,предпочитам да живея в село.Някакъв пълен хаос,строи се на поразия, ремонтират се улици. Центъра, кафета, барове, дискотеки и т.н ПЪЛНО с хора не може да се диша.На пл. Тройката има някаква дупка която уж ще става търговски център ама това е само на чертежи, а кога ще стане не се знае.Крайбрежните комплекси, Лазур, Изгрев и т.н добре ама вътрешните прах да небето може да се задушиш и задавиш. Градския транспорт под всякаква критика. Пътната инфраструктура и тя. Да се качиш на кола, та пишмян да станеш... абе селяния пълна, дано дойде някой читав кмет, че да оправи малко нещатата...
ХАСКОВО
Тва е моя град. Бързо се развиващ, един от малкото с положителен прираст на населението. Дори сме рекордьори в Гинес- най-високата статуя на Света Богородица в света е при нас. Харесва ми много. Горд съм, че съм Хасковлия! Но най-добре вижте:
Това е статуята:
http://haskovo.net/image/17/41.jpg
Търговски център "21 ВЕК"
Театърът:
http://haskovo.net/image/17/138.jpg
Общината:
Читалището:
Доста известен спорт в Хасково:
Относно:
Ще кажа само, че са прави. Много обичам Стара Загора, както и София ама както гласи една Английско поговорка -Само ще кажа, че който не е бил в Стара Загора, не е бил никъде
South and North,
East and West-
Home is the best!
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
Искам да си кажа мнението за няколко града ,а после ще кажа откъде съм!
ВАРНА- Красив град до някъде! Много е мръсно.На центъра е супер ,но като цяло не ми харесва.
СОФИЯ- За каква провинция говореше някое дете.Точно София е провинция!Какво като си софиянец ,защото напоследък много ,,софиянци'' станаха!Онзи дошъл от село ,ади аз съм софиянец!Вие сте провинцията!Тръшнати само 2 сезона! Прах и Кал(това го каза ваш съгражданин) Кво като е столица на България голяма работа!Но за мен това е много отвратителен град.Като бях там добре ,че бях в околностите на София и я виждах цялата! Вречерта беше красива ,но сутринта пак ставаше мръсна и прашна! Само да питам: Софианци и Варненци , кво е тва самочуствие от вас кво като сте 2 те столици на България? Според мен МОРСКА СТОЛИЦА на БЪЛГАРИЯ трябва да е БУРГАС много красив град.
Най-готините градове в България са : БУРГАС ,СИЛИСТРА и всички други освен СОФИЯ И ВАРНА !
Аз съм от Добрич! Красив град и много готин! Супер е !
Първоначално написано от ScionOfStorm
София
--> Голям град, с чудесни хора и много оживен.За мен това е много важно. Обичам динамиката в този град.Харесвам бул. Витошка, откакто спря движението на колите. ОБОЖАВАМ народния театър и градинката пред него. Вечер на някои места е наистина много красиво.
--> Мразя тъпите задръствания, шофьорите(особено на маршрутки),старите олюпени сгради,които всеки момент имаш чувството, че ще се стоварят на теб,дупките по улиците...
малйе малйе че знаити туй софията чи и голйемо нйещо
я га съм одил си изкарах акълю разбираш ли....
ANTIHUMAN, трябва да си изключително ограничен и повърхностен, за да решиш, че голямото ни самочувствие е породено от факта, че сме били от няк'ви 'столици'.![]()
Не познавам много добричлии или бургазлии, които да кажат, че Варна е хубав град или просто че им харесва. То не започнат ли веднага да ни намират кусури и да сравняват 'ние какво имаме, пък вие какво нямате'... няма да са те.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.