- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi suvet PLS!!!spe6no e
em zna4i az sum edno momi4e na 13 godini ot edin maluk grad!haresvam si edno mom4e okaza se 4e i toi me haresva!vseki put iskam da go vidq na kato go vidq zapo4vam da se kriq ot nego i me e sram ot nego!iskam da si stanem gadjeta!predpolagam 4e i toi iska!mn go obi4am i neznam ko da pravq!plZ daite mi suvet sus kakvo da go privleka!!!toi edin put mi kaza 4e sum mn gotinka!vuzmojno li e da stane ne6ty mejdy nas!imam i dr problem :toi me pita dali moga da se celuvam s ezik i az mu kazah "da" !vupreki 4e nemoga i dori nz kak stava!!!Kajete nqkakuv suvet za mene PLZ!!!
Тва че си го излъгала не е хубаво но според мен може да се преглътне, иначе щом ти е говорил такива неща очевидно те харесва следователно не виждам от какво се притесняваш....давай смело напред така като се криеш от него както сама каза нищо няма да направиш а само ще съжаляваш.
Успех![]()
mersi za suveta!!!![]()
Като се криеш нищо няма да постигнеш!Бъди по-смела,эа да успееш с него!А и все пак нали уж и той ива нещо към теб-въэполэвай се,това е още един повод да не се криеш!А пък эа целувката-това не е никакъв проблем.
[size=7][b][u]fosse cos
Как ще ви заобичам вас тия 13 годишните ...
Не знаете какво е да държиш на някой, камо ли да го обичаш.
Ако искаш да стане нещо, определено не трябва да бягаш от него.Прови малко смелост.
За да се получи нещо, трябва да прочвиш малко повече смелост. Ако постоянно се криеш нищо няма да постигнеш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
6te se postaraq!![]()
ima i drugo ne6to:v4era imah rojden den i iskah toi da ne razbira za nego no ot nqkude toi e razbral!az nemojah da go pokanq za6toto roditelite mi mi nedavat da kanq mom4eta i vuob6te da si imam gadje!i posle mu pisah po skaipa sam o4e ne6ty my be6e kofti qvno i mi se durpa6e!i az si mislq 4e mi e surdit!![]()
Обясни му за родителите си, би трябвало да те разбере и да спре да се сърди.![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
e da ama toi 6 mi kaje zakfo se vliqq ot roditelite si i 6 mi se smeee!![]()
!
Ако е свястно момче- няма. Пък и какъв е проблема да говори с вашите.Ако все пак преодолееш срамежливостта си и се получи нещо, трябва да ги запознаеш.Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Не би трябвало да ти се смее, просто не виждам нищо смешно все пак си на 13 още си малка нормално е родителите ти да се притесняват за теб и да ти слагат такива забрани. Във всеки случай не го лъжи. Или му кажи това за родителите ти или изчакай да му мине, но по-добре първото според мен![]()
mili4ka mislq 4e si o6et malka za da znae6 kakvo e da obi4a6,puk i kato tvardi6 4e goobi4a6 za6to se krie6 kato go vidi6.puk i tova 4e tie kazal 4e si sladka ne ozna4ava ni6to,toi moje da kazva taka na vsi4ki.a za celuvkata spokoino za6toto ako tragne da te celuva-otvarni i nqma da razbere...Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
mersi na fsi4ki za suvetite!!!LOVKAM SI VI!!!![]()
ХАХАХХАХАХА!! БАаах му и проблемите ти!!![]()
Ае събери малко смелост другия път и вместо да с екриеш направо отиди при него и го целуни...затова че не знаеш как...никои не е роденнаучен то ще ти доиде от вътре...ама така поне няма повече да се ччудиши да чакаш![]()
:P
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
като за начало..ти на 13? и едвали е любов..по-скоро го харесваш многоа и имаш мн време пред себе си \
/ колкото до това ако се криеш няма как да станете гаджета
не се дръж детински
а ми все пак не си и мн-малка
крият се децата от 1-2 клас
мн-лошо,че си го излъгала
няма нищо срамно да признаееш ,че не си се целувала
никой не се е родил научен
![]()
успех !![]()
mersi!![]()
zna4i iskam da vi pitam i dr ne6ty!mom4eto koeto haresvam i za koeto vi razkazvah sme si mn dobri priqteli! 4atim si po skaipa pra6taqme si celuvki!toi edin put mi uredi sre6ta samo 4e ima6e mn hora i ne se vidqhme!v4eta daje mi prati 1 kartinka na koqto pi6ete "SLUNCE MN ME KEFI6"!az nz ko da prava za6toto i az go haresvam!no ne sum sigurna 4e toi me haresva !misla si 4e toi se ebava s mene!VIE KAKVO MISLITE!!
Еми освен да се увериш с очите си за ко става въпрос, май друго не ти остана. Действай, не му оставай длъжна.Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
![]()
nqkakvi dr mneniq!da riskuvam li?
Да те лъжеее ? И от къде такива съмнения ? Щото по това което си писала само обратните изводи могат да се направят. Относно риска...мисля че ако не опиташ...оставаш с празни ръце, но ако опиташ и стане - супер нали ?
Давай смело напред и му покажи че не ти е безразличен, че вс неща по скайпа са истина, а не само празни приказки.
Успех!
Как да го привлечеш...Ми,сега пробвай да се скриеш зад някой храст.Може да си помисли,че искаш да се целувате зад храстите![]()
Не мога да разбера защо се криеш от него като го харесваш и той теб.Глупава постъпка.Отиваш при него и го целуваш.Не е сложно,ще видиш.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Щом те харесва ест, че може да стане нещо, ако не се криеш от него) просто другия път иди при него поговорете си и не се крий
а това за целуфката може и да не разбере, ако не се притесняваш и не се вдървиш, когато те целуне
) и не питай как става бъди сигурна, че от вътре щи дойде
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)