- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi suvet PLS!!!spe6no e
първото което искам да ти кажа, че за момиче на твойта вазраст и както разбрах от разказа ти нямаш мн опит в тия работи, което е нормално при положение че си на 13,е че непознава6 любовта(личен опит).мисли6 че си влюбена в това момче но спорид мен при положение че не сте ходили ти неможеш да разбереш истинските си чувства.това че си го излъгала зацелуването не е проблем защото не е трудно просто се отпускаш и следва6 неговите движения то си ти идваотвътре. а и другото което е ако изпитва чувства към тел дори и да разбере че нямаш опит в целувките ще премалчи за да не те нарани.
другото което е че като се крие6 от него няма да разбереш дали има шанс да се получи нещо м/у вас затова рискувай.ще си кажеш тая пак откаде знае какво мога и немога да изпитвам кам едно момче, но ще разбереш думите ми когато срешнеш правилното момче.УСПЕХ! =D>
mersi mn za suvetite pPpppPppp![]()
ami lo6o e 4e si go izlagala no nedei se kri taka gledai go v o4ite i vij kakva 6te mu e reakciqta.... i si precinqva6 kakvo da pravij s nego :P
ako bqh na twoe mqsto 6tqh da si prikarvam pove4ko vreme s nego ... :P
Целуването с уста го зарежи тва не проблем. Ще се научиш. А за другото щом той те харесва ти го харесваш няма нищо сложно. Просто трябва единя от двамата да пристъпи напред и да каже какво чувства за да се полючи. Нормално е той да го направи но ако не го направи действай ти. Успех![]()
az puk vse si mislq 4e ni6ty nqma da stane mejdu nas!nz 6toi samo se izmu4vam!sega puk nego ne go puskat da izliza i suvsem nqma da se vijdame
![]()
kajete ne6ty p otoq vupros![]()
![]()
![]()
ее как 6и е малка е..според мене е таман на времи според мен !!!! ам... ас мисля 4е не тряя се притесняя6 за целуфката 6тоту аз мн са притесних 1-вия пат ама не бе6и мн злее стаа и ся след 2 3 пат и свиква6 ама наистена стаа отватре и ас не вярвах бях кат тебе 4и е не6ту сложно ама не мои са обесни ай
УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ehhh pak imam problem.kazah ve4e 4e roditelite na mom4eto koeto haresvam ne go puskat da izliza.v4era slu4aino be6e izleznal do magazina i az go vidqh i go pozdravih i toi me pozdravi.posle kat vleze v skaipa me pita za6to ne sum go pozdravila i az mu kazah 4e sum go pozdravila i posle na nwgo ne6ty mu be6e sduhano.az mu pa6tah celuvki po skaipa a toi mi ne otgovarq6e.samo kogato go pitah ne6to toogava mi otgovarq6e. daite mi suvet kakvo da pravq![]()
Всички тези притеснения,които ги имаш са доста детински.Ясно е,че тои те харесва и както ти казваш "може да си станете гаджета".Просто прояви малко смелост,отиди при него и го целуни или поне му направи някакъв знак,че го харесваш...така с тия съмнения до под кривата круша ще стигнеш...![]()
А за целувката:първата не е нужно да ви е с език.Пробваи просто една обикновена целувка...![]()
Аиде успех![]()
OMG ne sxva6ta6 li 4e toi te hrs 6to togava 6e se nervi 4e ne si go pokanila na rd ili 6to ne si go pozdravila i 6e te pita dali si se celuvala i nqkvi takiva budi po uverena ne samo po skype a i na jivo!
Само нзн как тва ш' го направят двама 15г. примерно, ама карай да е веселоПървоначално написано от PeAcH
![]()
Тва много сложно бе...![]()
![]()
За първа целувка трудно ще стане..
![]()
za celuvkata mi ne e 4ak tolkova!gano mi e za tfa 4e mu e ne6ty sduh ot v4era i ne mi otgovarq kato mu pra6tam celuvki(vse edn o4e mi e surdit)!drugoto koeto e 4e toi ne haresva momi4eto s koeto izlizam hodq po kafeta i tn! toi mi kaza 4e q mrazi otkakto mi e napravila nqkva zabelejka 4e se smeq!e a kajete mi sega ko da pravq!az go kazah 4e go haresvam i toi kaza 4e moje da stane ne6ty mejdu nas prez lqtnata vakanciq i 4e sega ne mu trqbva priqtelka!i ako po4na da hodq s nego trqbva da zareja priqtelkite si i mi e mn mn kofti!
kajete ne6ty po tozi moi problem![]()
виж сега миличка какво ще ти кажа аз:първото което ми отговори на един въпрос приятелката ти има ли си гадже?ако да тя няма да се мъкне с вас така че това няма да е проблем а ако няма ще доиде веднаж или два пъти с вас и ще види че ще се чувства не на място като лампа и ще се откаже да се движи с вас двамата . а доколкото се отнася до това че тои не я харесвяа и прочие мисля че не трябва да те притеснява.все пак ако те харесва и иска да сте заедно ще се примири с това че ти имаш нужда от приятелите си и ще ти дава по голяма свобода.не е хубаво това че искада те дели отприятелите ти но при всяка двоика е различно
![]()
![]()
УСПЕХ!!!
mersi mn za suvetite!ima li drugi mneniq po vuprosa!![]()
тука как не те е срам да пишеш?!!?АаАа да то друго да не ти виждам лицето...по-смело и да не ти пука,не мисля,че ще дойде края на света,пък тфа за езика голям праЗ,то милуту наддали и то се е целувало,тъи че зарибявай уее!
moje i ne6ty da stane mejdy vas!!uspeh i ne se pritesnqvai!![]()
![]()
![]()
mersi za suvetite!ima li dr mneniq ili ne :P
ABE ABE U6 GO HARESVA6 PAK NE MOJE6 DAGO POKANI6 NA ROJDENNIQ TI DEN KAK 6E TA HARESVA TOGAVA I NESIKAA6 MAIKTI I BA6TATI DA RZABIRAT KAK NQMA DA RAZBERAT KATO JIVEE6 V MALAK GRAD I O6TE NE6TO ROJDEN DEN BEZ MOM4ETA NE E GOTINO MILI4KA QVNO VA6TE TA DARJAT MNOGOO IZKASO
e dobre 4e ne te e popital dali drugo ne moe6 da prai6 =D> =D> =D> =D> =D> \/ \
/
vij 6tom tvardi6 4e go obi4a6 ne bqgai ot 4uvstvata si a deistvai opitai pone da ne se krie6 da mu dade6 vajmojnost toi da napravi 1 ta kra4ka i taka in4e ti 6te zagubi6
хахха.. миличка.. не мислиш ли че все пак сама тряа да си земеш някой решения.. знам че си малка и не ги разбираш чак толкоа, ама се пак.. ае да кажем излизайте по често.. покажи му, че найстина го харесфаш и имай смелост да го цункаш на живо
не само по скайп... ае успех
![]()
~!1912!~