- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- postinor duo
Hi!Imam edin vapros i se nadqvam da otgovarqt po opitni momi4eta ili tezi koito ve4e sa izpolzvali postinor.S priqtelq mi pravihme sex i s te4enie na obstoqtelstvata svar6i s men,razbira se na 17 ne iskam da stavam "mama" i na sledva6tiq den vzeh postinor,to4no kakto be6e po razpisanie-dvete hap4eta navednuj.Do tuk vsi4ko e ok,no nqkoi mi kazvat 4e piq li go na sledva6tiq den trqbva da mi doide,a na men o6te ne mi e do6lo.Koito e pil postinor pls za otg-zakusnqvalo li mu e i vuob6te za vsqkakvi reakcii sled priemaneto na hap4etata.Blagodarq predvaritelno!
...*v men,sajalqvam ako ima gre6ki , no sam malko pritesnena![]()
Тряяяло е да пиеш postinor solo
po princip do 1 sedmica sled kato si pila hap4eto trqbva da ti doide.. ne se pritesnqvai![]()
chestitostavash mama..
![]()
macko edno 6te ti kajaNE PII POSTINOR bez da znae6 dali si bremenna ili ne maika mi napravi tazi gre6ka predi godini i sega sajalqva napravi si taka nare4enata ''rani4ka'' i hodi prez nqkolko meseca da i q gorqt taka4e mila konsultirai se s lekar speciqlist ako te e sram vzemi si testaide uspeh i dano ne stane6 ''mama''
P.S e to ne be6e 1 ne6to ama aide da no da ti pomogna![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
kum bebitooo, ako go piq sled 1 sedmica ili sled kato si napravq test i nedai si boje e polojitelen i 5 opakovki postinor da izpiq nqma da ima efekt.Postinora se pie do 72 4asa,za predpo4itane 24 chasa
Щом си взела Постинор няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami doide mi sled 4dni,no mi se poqvi bqlo te4enie predi tova
ima li nqkuv test koito moga da si kupq predi da sa minali 7 dni?pls za otgovor,ve4e mnogo me e strah![]()
![]()
4ti den,a o6te ne mi e do6to
![]()
Няма проблеми, това е нормално! Аз също съм пила, но не ми е дошло веднага на следващия ден. Тялото няма как да реагира толкова бързо, или поне не при всички и това ти го казвам като студентка по медицина и като човек, който има много приятелки, пили Постинор. Понякога идва по-рано, понякога на нормалната дата, понякога закъснява. Мисля, че можеш да си относително спокойна, щом си пила Постинор, особено ако по време на акта не си била в овулация, доколкото това може въобще да се прецени.
a kak moga da precenq v ovulaciq li sam bila,pravihme go 4-5 dni predi da trqbva da mi doide,poprincip mi e mn to4no?
Овулацията принципно е в средата на цикъла - демек, някъде около 14 ден. Но това е само принципно - тъй че при всяка жена би могло да е по различно време. А някои жени нямат овулация всеки път или пък имат повече от една. Тъй че е твърде относително. Но ти си взела хапче за спешна контрацепция и не смятам, че имаш повод за притеснение.Първоначално написано от sweety@
Миличка искам да ти кажа,че цялото това притеснение също до някъде влиае на цикъла ти... и аз така притеснение,притеснение .... камара тестове закасняваше ми с 3 седмици ... бях луднала ... ама най-важното е да запазиш спокойствие...още повече щом си пила хапчетата на време ... аз и хапчета не бях пила, при мен си беше чист късмет![]()
![]()
Хайде сега споко
![]()
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
Първо:Приятеля ти е пълен тъпак щом е свършил в теб!
Второ:И аз след като пих Постинор не ми дойде веднага...а 11 дни след това!!!!!!!!!!Така че споко нищо ти няма!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!