.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Seks s ku4e

F_15
    Guest

Seks s ku4e

Dnes re6ih da opitam seks s jivotno i duhah pove4e ot edin 4as na ku4eto no ne sum se 4ukala s nego.Vie padate li si po podobni raboti?Kajete 4estno molq \/

Guest
    I kfooooooooo

Guest
    отиди да се лекуваш някъде!

leleeeeee.. .nqma li hora za teb ta po4na po jivotni da si padash.......

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    dopovru6ta mi se

Фен
    Град
    Варна
    Пък аз днеска с един носорог ... и много му хареса даже до оргазам стигна, но за съжаление умря
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

аве аре стига фантазии!Ако спреш някое момче никога няма да ти откаже.Ти си трагнала на куче да духаш!

Guest
    I kfoooo

Guest
    dano temata ne e ebavka...tolkoz li nqma maje za teb?

Guest
    I kfooo posledno?

Град
    Pleven
    Содомия...тя и Екатерина Велика е била такава, прочетете Елеонора на Балзак..има такива болни и извратени мозъци.Поне да си траят и да не занимават тук с глупости децата, които влизат.И шега да е-пак е тъпо и плоско..направо някой сте много зле.Кога ще порастнете?!

Re: Seks s ku4e

Цитирай Първоначално написано от F_15
    Dnes re6ih da opitam seks s jivotno i duhah pove4e ot edin 4as na ku4eto no ne sum se 4ukala s nego.Vie padate li si po podobni raboti?Kajete 4estno molq \/
    верно падам си по малко по-извратените и груби не6та ,но не и по това
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    sofiq
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

hahahaha какво ли не пишете за едното внимание
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    аз чукам всичко...от хамстери до мамути..квот падне
    Светата Троица:Втори Член

Оф т'фа е най-отвратителното нещо! УЖАС!!!!!
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Ти си луда аахахаа

Xaxaxa olee bojee haha duhala na kucheto hahaha tctctc ujasna si bre nqmam dumi .....
    Silno ... Obicham ... Trudno ... Proshtavam ... Jestoko Naranqvam...!

имате ли прасе у вас ?

Дано да падне метеорен дъжд и да убие малките тъпи курви,путки и др. мерси на учителят ми Ш@доу

Град
    Някаде по Дунав
    Еми имам няколко съвета към теб....Иди на лекар,самоубиисе...(Тук мога да ти изреда няколко начина) спри си филмите,иди се ебавай другаде,защтото тук не си интересна Поздрави
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Ако някое гадже в бъдеще ми каже че е духала на куче че и тегля шута преди да има възможност да ми каже "ама,ама,ама,ама,ама,ама аз те обичам"

Guest
    ai stiga se ebava varvi na doktor

ujas

maliiiiiiiiiiiiiii az puk redovno duham na petela na selo mn se kefa....da absolutno kvo li ne pi6ete za vnimanie..
    ЖаКиИиИи каза 23:42:50: Не зНаМ ОбиЧаТе Ли Се Или Не,ДаЖе не Ме Ебе ....Аз НиКоИ нЕ ОбиЧаМ и СлеД TаПаЦи Не ТичАм....РаКия С ПрИяТеЛиТе СИ щЕ Пия И ЗнАм чЕ ТАя ВеЧеР Ше Се рАзБия

aaa baxti gnusotiqta!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си