- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Seks s ku4e
Dnes re6ih da opitam seks s jivotno i duhah pove4e ot edin 4as na ku4eto no ne sum se 4ukala s nego.Vie padate li si po podobni raboti?Kajete 4estno molq \/
I kfooooooooo
отиди да се лекуваш някъде!
leleeeeee.. .nqma li hora za teb ta po4na po jivotni da si padash.......![]()
Пък аз днеска с един носорог ... и много му хареса даже до оргазам стигна, но за съжаление умря![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
аве аре стига фантазии!Ако спреш някое момче никога няма да ти откаже.Ти си трагнала на куче да духаш!
I kfoooo
![]()
![]()
dano temata ne e ebavka...tolkoz li nqma maje za teb?
![]()
I kfooo posledno?
Содомия...тя и Екатерина Велика е била такава, прочетете Елеонора на Балзак..има такива болни и извратени мозъци.Поне да си траят и да не занимават тук с глупости децата, които влизат.И шега да е-пак е тъпо и плоско..направо някой сте много зле.Кога ще порастнете?!
верно падам си по малко по-извратените и груби не6таПървоначално написано от F_15
,но не и по това
![]()
![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
hahahaha какво ли не пишете за едното внимание
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
аз чукам всичко...от хамстери до мамути..квот падне
Светата Троица:Втори Член
Оф т'фа е най-отвратителното нещо! УЖАС!!!!!
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ти си луда аахахаа![]()
Xaxaxa olee bojee haha duhala na kucheto hahaha tctctc ujasna si bre nqmam dumi .....
Silno ... Obicham ... Trudno ... Proshtavam ... Jestoko Naranqvam...!
имате ли прасе у вас ?![]()
Дано да падне метеорен дъжд и да убие малките тъпи курви,путки и др.мерси на учителят ми Ш@доу
![]()
Еми имам няколко съвета към теб....Иди на лекар,самоубиисе...(Тук мога да ти изреда няколко начина) спри си филмите,иди се ебавай другаде,защтото тук не си интереснаПоздрави
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Ако някое гадже в бъдеще ми каже че е духала на куче че и тегля шута преди да има възможност да ми каже "ама,ама,ама,ама,ама,ама аз те обичам"![]()
![]()
ai stiga se ebava varvi na doktor![]()
maliiiiiiiiiiiiiii az puk redovno duham na petela na selo mn se kefa....da absolutno kvo li ne pi6ete za vnimanie..![]()
ЖаКиИиИи каза 23:42:50: Не зНаМ ОбиЧаТе Ли Се Или Не,ДаЖе не Ме Ебе ....Аз НиКоИ нЕ ОбиЧаМ и СлеД TаПаЦи Не ТичАм....РаКия С ПрИяТеЛиТе СИ щЕ Пия И ЗнАм чЕ ТАя ВеЧеР Ше Се рАзБия
aaa baxti gnusotiqta!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!