- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самочувствие
Кажете как да си повдигна самочувсвието и как да стана душата на компанията.
П.С. Пускам темата тук, защото самочувстието ми е пряко свързано с любовта
Po4ni da sportuva6 ne6to,nezavisimo kakvo.
I malko kato po4ne6 da se fuka6(ne me razbiraite pogre6no,
prosto suvsem leki4ko,na buzik),drugite 6te te vzimat po-naseriozno.
Puskai qki buzici,druj se osvobodeno...abe zabavlqvai se
i kazvai tva deto ti e na surce
Бъди себе си и прави всичко спонтанно, въпреки че понякога може да съжаляваш, но съм се убедил че най-хубавите неща стават когато не ги мислиш а ти идват отвътре. Седнеш ли да му умуваш........
1 патка мислила, мислила па се удавила... (нищо лично :P )
za da ima6 kakvoto i da bilo samo4uvstvie e vajno da podobri6 van6niq si vid... (ne kazvam 4e ti ima ne6to - az ne te poznavam) ako tova stane nqma da ima6 problem s vdiganeto na samo4uvstvieto no ne prekalqvai
ami promeni si van6niq vid,obli4ai se po sexy,grimirai se.govori sas vsi4ki i za vsi4ko...i 6et uspee6!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Егааатии и тъпата си: "искам да стана душата на компанията", написано в форум!Ми брау уа, вечи виждам таланта ти
![]()
По темата: треа ни ти пука![]()
бъди себе си...ак не си за какво ти е това самочувствие ако имитираш някои друг..или най-малкото накрая ще ти е тъпо че всички не харесват теб...а това което се опитваш да бъдеш..![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Колкото си по уверена в себе си и възможностите, които имаш, толкова по-голямо ще ти е самочувствието. Въпросът е до каква степен ще го покажеш пред другите. Хората не обичат себеподобни с ниско самочувствие и такива с прекалено високо.
Ами просто трябва да вярваш в себе си и да не мислиш ,че другите са нещо повече от теб!Ако си се эатворил в себе си ,това ще стане много трудно,но въпреки всичко не е невъэможно!Просто трябва да си прочениш иэцяло нагласата към хората и събитията!Вэимай активно участие в раэговорите на околните и не поэволявай да те эатапват!Абе като начало стани по-кумоникативен ,пък всичко с времето си,въпросът е да повярваш в себе си.
[size=7][b][u]fosse cos
бъди такава каквато си ти ,а не такава каквато искат другите да сии да не ти пука от нищо
казваш "майната му" и това е
![]()
![]()
Да си "душата на компанията" и да имаш самочувствие са различни неща. Може да имаш самочувствие и да не си душата на компанията. Относно второто .. ам то зависи изцяло от теб. Това все пак е психологияА първото е по лесно-пускай готини лафове,смей се, кефи се на живота.
Ami 6tom stiga6 do tuk da puska6 temi po forumite kak da si poddigne6 samo4uvstvieto na4i si dosta zle
ta momi4e mom4e li si ne kaza? pone az ne razbrah kakto i da e
ami za da ima6 dobro samo4uvstvie ne trqbva da ima6 kompleksi i da se haersva6 dokolkoto znam de :P
pak za da si du6ata na kompaniqta tva ve4e si e izkustvo :}
nemoje da se obqsni nqma to4na formula prosto trqbva da si sred priqteli ;]
NqKaF si TaM :P
ATAKABG ми айде пусни като знаеш толкова бе
Е с тфа съм съгласен. Бъди такава, каквато си. Тия дет не те харесват, можеш да им кажеш да се изнасят и тфа е. За ко тря се променяш заради други. Ако го правиш, направи го заради себе си!Първоначално написано от just_smile_{F}