- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo haresvat momi4etata v edno mom4e?
Обичам да е супер висок-над 1.80,хърбав..с леко наркоманско изражение,с къса кестенява коса,симпатичен ии..да не е мълчалив,а да обича да говори адски много и на различни теми,да пуши,да е леко откачен,да ходи със широки дрехи(е,да де,той като е хърбав сичко ще му е широко хаха :P ) и така..
get off.
taka sega ot kude da zapo4natqloto e mn mn vajno....da e mn krasiv...da e mil...s qki pri4eski...romanri4en
!Takiva mi ti raboti
Dobre de az sym Mom4e i sym 1.70 52 kg slabi4ak na 17g i dosta na po malak izglejdam tova avtomati4no li me izklu4va spred vas za da me haresvat momi4etata ???
opredeleno![]()
чувството за хуморрр!!!![]()
\
/
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
prustite na rucete ne znam sho \/
Миличък , добричък , романтичен , сладичък , със зелени очи и с готин характер.Мисля че това харесват.Добре бе ма*ка му що аз съм такъв,на 17 и си нямам прятелка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ми има ....
![]()
Mi i az tai ama na nqmam bahti sladkiq pi4 sum ama![]()
Ми....да кара момичето да се смее,да се чувства обичана а бе се такива романтични гадости....
purvoto ne6to koeto se vijda e vun6niqt vid. taka 4e toi e mn vajen. ako ne me kefi nqkoi na vun6en vid ne se zanimavam s nego. haresvam muskulesto tqlo ne nqkoi deto e po-klio6tav i ot men. trqbva kato me gu6ne da se 4uvstvam sigurna i za6titena. i v lice da e gotin. osven tova mn me kefi kogato kato izlezeme nqkude i da me 4erpi. ne ponasqm kato otideme s qnkoi na kefe i posle da si delime smetkata. tova e ob6to veto
Momi4etata haresvat mom4eto da znae kak da se darji s tqh,da bade mil,zabaven,da i pravi komplimenti.mai tova e ..
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Усмивката...мн важно за мен е момчето да се усмихва...после очите...харесвам маже с зелени очи...по проклети са и са ми слабостсините очи ме отблъскват..не знам страмно звучи но е така...после го оглеждам целият..косата..как се е облякал...нали знаете ппо външният вид посрещат а по ума изпращат...начина му на говорене.шегите...мн неща секи си има накаф чар..
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Sled pro4etenoto idva i moq vypros . A kakvo da pravqt tezi koito nepokrivat va6ite "ideali" ?? I posle kak nqma da ima bezbroi temi v Foruma ot vida na "Chustvam se sam/a" i vie nai naglo gi ospokoqvate , a nese zamislqte 4e tova sa prostite hora koito gi ima dori v va6ite klasove koito vie tretirate kato "balyci"... Izvinqvate 4e to4no tuka izbrah da postna 4e mn se iznervqm - Prosto izrazqvam gledna to4ka![]()
чуството за хумор е много важно![]()
![]()
както и това да се отнася добре с теб
![]()
![]()
![]()
![]()
"Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат." ....
Много добре казано, ето това е първа стъпка към израстването.Първоначално написано от M[m
Втора стъпка ще е ако напишеш същото с кирилица и по-малко грешки.![]()
знаеш ли, това е до време.. сега сте още с детски акъл и затова се делите така.. всъщност навън хората не се делят на "смотани" и "готини".. защото като порасне човек разбира, че всеки е различен и всеки може да бъде интересен и т.н... с две думи - всеки е индивидуален.. но колкото по-бързо порасне човек и осъзнае, че когато се отнасяш към хората като към личности общуването е по-лесно и приятно.. жалко, че някои късно го осъзнават и си остават с лапешкия акъл.. такива хора ги игнорират по-късно..Първоначално написано от M[m
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
trqbva da e hubav na van6en vid i dobar na harakter.ne moga da kaja s to4nost v momenta,no kato go vidq ne6to v men 6et trepne i 6et razbera 4e e toi!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>