- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опасност ?
Ок историята е следната, правихме секс без презерватив (да знам ще ме псувате ама недейте допрочетее всичко) и както винаги аз свърших извън момичето... на коремчето й... секса продължи не дълго около 20-30 минути... и го изкарах 10-20 секунди преди да свърша...
Има ли опасност да забременее ?
Един човек да се е сетил да го извади не 1 милисексунда, преди да свърши...няма опасност, освен ако в предеякулационната течност няма някой читав сперматозоид...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
Значе да не се притесняваме ?
Все още не са минали 24 часа... и началото на акта и може да се вземе онуй хапче забравих му името... но се пак няма смисал да се трови ако няма опасност нали ?
С него ще си навлечете допълнителни нерви и проблеми - нередовна менструация например...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Nishto i nqma shtom si i svurshil na korema...Az s moq pr go pravim vseki put bez prezervativ i nqma nishto =D> [-o< Stiga da svurshvash izvun neq nqma opastnost... Aide bez panika i nikvi hapcheta ne vzimaite samo da se trovi momicheto,poneje te ne sa izobshto polezni!![]()
Мерси се пак..
Иначе по принцип знам че няма опасност от това да правим секс и при тва кратък (по принцип го правим по няколко часа...) и да свърша извън нея и то да си помогна с ръката... нали ?
Tova bqh az... i kakto spomenaha predi mene s Postinor Duo shte si dovleche samo i edinstvono dopulnitelni nepriqtnosti i pritesneniqПървоначално написано от Анонимко
При секс без презелватив винаги има някакъв минимален шанс да забременее приятелката ти. Но това не означава, че като го правите без кондом всеки път трябва да пие Postinor Duo.