.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Mnogo speshen mujki problem - molq pomognete!

Znachi ot veche dosta meseci pishkata mi ne stava. Smisul predi kato videh jena daje i na snimka i vednaga mi se nadurvqshe i lesno svrushvah. Pravih dosta chesto chekii. Sega po-rqdko pravq i go nqma tova jelanie kakto predi... Daje ne moga da se nadurvam hubavo. Samo do edno polojenie i tva e... Kakvo stava s men? Kyde e problema? Schitam che nqkakva venericheska bolest e pochti envuzmojna?

Guest
    мажи се с кравешка тор
    Светата Троица:Втори Член

Guest
    на колко си години бе?
    описаните от теб симптоми се проявяват с напредването на възрастта,
    ако си минал 30така, нищо чудно.
    Да чукна на дърво досега не ми се е случвало малкия ми среден крак да ме предаде, но от както минах 20-така постепенно спрях да се дървя без причина в автобуса или само от сн. във вестник..

Фен
    Град
    BlackWorld
    Аз съм момиче и ... не ги разбирам много момчетата, уж биология уча много...

Според моите скромни познания, може да ти е кофти емоционален период, нещо да те притеснява, да те тормози и затова така... Не ми звучи като болест... Нали по принцип, за да прави секс човек, или да маструбира, трябва да се съсредоточи. Може и в това да е проблема. Ти знаеш най-добре...

Ама нека другите дето са били мъже през живота си, да ти кажат
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Guest
    Na 19 sym i mi e kofti

Guest
    ne e zle da si napravi6 izsledvaniq za6toto ima i drugi pri4ini ot koito mojke da ne ti stava ne e zadaljitelno da e samo veneri4eska bolest ili razkoncetraciq moje da e diabet naprimer za6toto ako si bolen naistina/dano da ne e taka/ot diabet ako si vzemah medikamentite redovno nqma da ima6 problemi znam za6toto gadjeto mi e s diabet

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne e zle da si napravi6 izsledvaniq za6toto ima i drugi pri4ini ot koito mojke da ne ti stava ne e zadaljitelno da e samo veneri4eska bolest ili razkoncetraciq moje da e diabet naprimer za6toto ako si bolen naistina/dano da ne e taka/ot diabet ako si vzemah medikamentite redovno nqma da ima6 problemi znam za6toto gadjeto mi e s diabet
    A kakwi sa simptomite na diabed?

Guest
    Ебаси мамата... толкова млад... на 19 и да не мога да се удървя... цял живот ще мизерствам мамка му...

Guest
    are kajete neshto de, tova malchanie me iznervq!

Guest
    ми кфо да то кажем ние бе момче има специалисти за тея работи

slOw
    Guest
    Анаболи...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Mnogo speshen mujki problem - molq pomognete!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Znachi ot veche dosta meseci pishkata mi ne stava. Smisul predi kato videh jena daje i na snimka i vednaga mi se nadurvqshe i lesno svrushvah. Pravih dosta chesto chekii. Sega po-rqdko pravq i go nqma tova jelanie kakto predi... Daje ne moga da se nadurvam hubavo. Samo do edno polojenie i tva e... Kakvo stava s men? Kyde e problema? Schitam che nqkakva venericheska bolest e pochti envuzmojna?
    пич тва е последствие от прекаленото ти самозадоволяване....така става като лъскаш много често след време кефа се губи съвета ми е да се обърнеш към специалист щото незнам как се лекува и дали въобще се лекува

pi4 voubshte ne se pritesnvai nishto ama nishto ti nqma prsoto ti trqbva edno momi4e koeto da e malko po otvoreno i da znae kak da dostavi udovlsvtie na edno mom4e i da te rastursi 4e da ti razdiji suznanieto i az bqh taka
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си