- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- romantika
razkajete za nqkoi svoi put,v koito seksa e bil kato na kino.Romantika,sve6ti,i t.n![]()
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
Tui da ne ti e nqkoi izpovedalnq wezemi se farli ot nqkade!
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
imal sum razbirase no shte si gi zapaza smao za sebesi
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
съпри се малко с тея кухи теми![]()
kato ne iska6 da se izpovqdva6,po dobre ne se habi da pi6e6.
~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~
TUPOOOOOOOOOOOOOOO!!!![]()
![]()
![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
Първоначално написано от {CinDerella}
Амин.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
романтика....свещи...?!?!?момич е ти на кой свят живеешПървоначално написано от {CinDerella}
ква романтика те гони объркала си раздела трябвало е да постнеш темата в раздел любов....омг секс...романтика
![]()
Защо романтиката да няма нищо общо със секса?
Сега се сещам за 2 пъти, в които съм имала невероятно романтични вечери.
Първият беше на Нова година, а другият на св. Валентин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
за мен секс и романтика са две несъвместими неща...за да има романтика трябва да има любов.....а когато си влюбен не се казва че правиш секс а че правиш любов с момичето което обичаш....разбираш ли разликата-едното го правиш от инстинкт за задоволяване на нуждите си а другото защото обичаш човека до теб...така че секс и романтика няма има любов и романтикаПървоначално написано от Aleandra
![]()