- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво харесват бабите ви в дядовците ви?
Какво харесват бабите ви в дядовците ви?
-> Мойта не може да го трае. С него е, защото иначе сама не може да преживя, макар да взема по-голяма пенсия от него.
Не го обича. С него е, защото ТАКА ТРЯБВАло.
Цитирам "Мене ми мина времето".
Тва кво ша рече![]()
![]()
![]()
![]()
А е само на 60г. ...
Чудя се, колко ли е скучно да си пенсионер, поне като наблюдавам баба и дядо. А и не само тях, ами и другите, и тези от махалата ми.![]()
Как веднъж не съм ги чула да кажат един на друг "Скъпа", "Злато", "Скъпи"... "Липсваше ми", "Как ти мина деня"..
Какво е това еднообразие......
къв е тоя шибан живот.........
И двамата ми дядовци са но оня свят!Лека им пръст!
[size=7][b][u]fosse cos
На тези години любовта е изчезнала и единственото което им остава е уважението!
Баба кат се кара на дядо се му вика "дъртак" и той се се смее и от тва ми става супер смех и после всички почваме да се смеем![]()
moita baba sa6to ne moje da go traq dqdo mi... vika mi ... mi ako se razveda 6te trqbva da jiveq sama .. pak i to ve4e bilo kasno ... za koga da se razvejdali... lubovta bila iz4eznala odavna.. takiva![]()
![]()
![]()
Ахахаха какво ограничено и тъпо разсъждение . Това са възрастни хора които вече са уморени от живота и просто го доживяват . Повечето пенсионери и старци си имат проблеми я със сърце я с бял дроб я с нещо друго . Ти сега си млада и жизнена жадна за живот нямаш пробс , мама и тате дават кинтите , ходиш по диско , по клубове... ама ще видиш като станеш на тяхната възраст като почнат болките в ставите и не само там ами на всякъде , тогава когато живота ти е плескал плескал плескал толкова шамари и няма накъде . Тогава ще си седнала на канапето пред ТВ-то или пред блока / къщата с другите пенсионери и едва ли би искала нещо друго освен спокойствие . А и те когато е трябвало са си ги казвали един на друг тези неща са си ги казвали....Първоначално написано от cherinka
P.S. Моите баба и дядо много се обичат , грижат се един до друг и аз като техен внук съм много горд с тях , също така ги обичам и радвам . Да са ми живи и здрави !![]()
Знам, и разбирам, но се питам какво ли ще ни е на нас младите след толкова много време...Първоначално написано от Анонимко
Аз съм решил, като стана на 50 да се самоубия,ако съм жив още до тогава...нямам намерение да се занимавам с разширени вени и разлопано сързе...![]()
Не можем да разберем , какво точно ще ни е докато не го изживеем . Но все пак в поста си съм написал достатъчно ясно какво ще ти е като си на 60-70 г. Това поне може да даде някаква бледа представа...
Баби и дядо... Ами кво да кажа.. От малка сим ги чувала ( баби и мами) как говоря за дядо... Само се сърдел само се цупел бил тиранин бла бла... Обаче като са заедно не показват никва омраза (поне пред мен)... е вярно карат се понякога.. И то често... Обаче ги знам че не могат да живеят един без друг...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Това разсъждение е базирано на детския ти акъл и възрастта . Няма да се самоубиеш . Дори когато си възрастен има неща от живота които да ти доставят радост .Първоначално написано от denislav.92
Не му обеснявай. Няма смисъл.Първоначално написано от Анонимко
Мерси, все пак, за нещата, които написа.
Мисля, че поста ти/отговора ти беше достатъчно удовлетворяващ, за мен.![]()
![]()
Пак заповядай...Първоначално написано от cherinka
![]()
Назови едноПървоначално написано от Анонимко
Мислиш ли, че на 16 можеш да анализираш живота на хора, чиито живот е продължил 60 години в друго време ?Първоначално написано от cherinka
Децата , внуците ( най - вече внуците ) . Те са най - щастливото нещо за една / един баба / дядо . Това да си отидат някъде на село или на вилата . Да си отглеждат каквото и да е , да се отдадат на заслужена житейска и физическа почивка . Дядовците да ударят 1 ракия , бабите да си седят на канапето да плетат , да учат внуците си на разни работи ( моята баба ме научи на азбуката както и да чета когато бях на 5 ) .
Тиии да не си помисли че ще кажа нещо ей така без да мога да обоснова...?
бате тука просто ВСЕКИ знае ВСИЧКО...Първоначално написано от Digital
а ти си се усъмнил... (с "о" ли се пише бе деба?) - дори за миг!
давайте развалените домати и яйцата да го замеряме!
бързо!!!
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Да прав си. Моя грешка.бате тука просто ВСЕКИ знае ВСИЧКО...
а ти си се усъмнил... (с "о" ли се пише бе деба?) - дори за миг!
ма са и кокошкари повечето...Първоначално написано от Digital
сори, ше трябва сам да си носиш яйцата и доматите
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
уууууууууууу мн обичам сбръчкани слифки
Внуци, ракия, домашни любимци, сапунки, спортни предавания, музика(о, да)...Първоначално написано от Анонимко
Да, и аз щях да кажа внуци, както казаха пред мен.Първоначално написано от Анонимко
Дори внукът/внучката/внуците за една баба или дядо са много по-скъпи, отколкото децата им.
от де да ги зн кфо си харесват един на др..да не съм ги е*ала
Мойте също!Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()