.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    И двамата ми дядовци са но оня свят!Лека им пръст!
    Мойте също!
    Това бях аз
    Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И двамата ми дядовци са но оня свят!Лека им пръст!
    Мойте също!
    Дамз и моите. Ама общо взето ... такова е било времето, а като гледам снимки и 2мата са били красавци. Ех, такъв е бил живота, избрали са се, и важното е че са били заедно към 40-50 години. Тва сигурно тря да значи нещо, но кат остарея ще видя какво е било то

жестока тема!
    ами мойте баба и дядо...единия гледа тв в една стая другия в другата
    виждат се само когато трябва да се скарат или някой да свърши нещо
    !

ami dqdo sluguva na baba .. kak nqma da go haresva.. a drugiq mi dqdo e po4inal i baaba e v aamerika ... kakvo sa haresvali nz .. no sum 4uvala 4e sa bili perfektnata dvoika

Град
    У нас Си (=
    И двамата ми дядовци са на оня свят!Лека им пръст!
    И моите така. Даже не съм ги и познавала

Мега фен Аватара на koalka
    След толкова време според мен може да има любов, виждала съм такива примери.Просто при някои явно тези неща избледняват/изчезват с времето.Това, че е минало времето на баба ти, не означава, че трябва да се карат и да се мразят.Нека си съжителстват мирно и спокойно.Но аз не искам да стане така с мен...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Живи са само родителите на баща ми. От край време ги зная-баба кряка, дядо трае. Обаче си помагат, подкрепят се и са грижовни 1 към друг. наскоро баба имаше проблеми с крака и дядо много се грижи за нея.
    Майка ми и баща ми са на по 52(лятото правят 53), т.е. са по-близо до твоите баба и дядо по възраст. Та още се обичат. Всяка сутрин ги чувам как се изпращат за работа мило, мама посреща тати винаги с целувка. Казват си маци, с галени обръщения и си личи че се обичат. Майка ми казва, че въпреки явните недостатъци на баща ми(напоследък бащата мн хърка и мама не може да спи и куп други),го обича много повече отколкото когато са се запознали. Любовта е станала по-различна, по-спокойна ,но в никакъв случай по-слаба.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    хаха незнам, но баба постоянно повтаря да си намеря някой свестен като дядо незнам какво значи ама карай
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си