Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от cherinka
Какво харесват бабите ви в дядовците ви?

-> Мойта не може да го трае. С него е, защото иначе сама не може да преживя, макар да взема по-голяма пенсия от него.
Не го обича. С него е, защото ТАКА ТРЯБВАло.
Цитирам "Мене ми мина времето".

Тва кво ша рече
А е само на 60г. ...

Чудя се, колко ли е скучно да си пенсионер, поне като наблюдавам баба и дядо. А и не само тях, ами и другите, и тези от махалата ми.
Как веднъж не съм ги чула да кажат един на друг "Скъпа", "Злато", "Скъпи"... "Липсваше ми", "Как ти мина деня"..

Какво е това еднообразие......
къв е тоя шибан живот.........
Ахахаха какво ограничено и тъпо разсъждение . Това са възрастни хора които вече са уморени от живота и просто го доживяват . Повечето пенсионери и старци си имат проблеми я със сърце я с бял дроб я с нещо друго . Ти сега си млада и жизнена жадна за живот нямаш пробс , мама и тате дават кинтите , ходиш по диско , по клубове... ама ще видиш като станеш на тяхната възраст като почнат болките в ставите и не само там ами на всякъде , тогава когато живота ти е плескал плескал плескал толкова шамари и няма накъде . Тогава ще си седнала на канапето пред ТВ-то или пред блока / къщата с другите пенсионери и едва ли би искала нещо друго освен спокойствие . А и те когато е трябвало са си ги казвали един на друг тези неща са си ги казвали....
Знам, и разбирам, но се питам какво ли ще ни е на нас младите след толкова много време...