- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam da me razberat
imam problem az sam na 18 i sam lezbiika imam si gadge ot blizo polovin godina i maika mi razbra za tva ot togava ne iska da ima kakvito i da e otno6eniq s men kakto i ba6ta mi az sega jiveq pri baba 6toto samo tq me podkrepq ta v1prosat mi e kak da obedq roditelite mi da me razberet?
Ako sa po-konserwatiwni po tazi tema nqma da te razberat,prosto shte se primirqt s fakta,che si padash po jeni.
разговори му е майката... няма начин иначе... ще настояваш докато ти обърнат внимание... родители са ти... дано всичко се оправи
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
taka si e maote o6te ne mogat da go priemat ot na4alo na6te ne mi govoreha dobre4e kogato im kazah ve4e se bqh iznesla s priqtelkata mi no nai-koftito koeto be6e 4e ne mi pozvolqvaha da vijdam po-malkite si brat i sestra da ne gi povredq po tehnite dumi sled vreme maika mi go prie i sa sme super blizki no ba6ta mi ne moja i o6te ne mi govori i sme sk1sali vsqkakvi otno6eniq.spoko za vsqka promqna se izskva vremeПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Защо не им кажеш, че е временно развлечение и че просто искаш да опиташ от всичко в живота. И да убеждаваш ваште в правотата си е просто безмислено. Все едно да спориш с радиоточката /имаше един такъв лаф на времето/.
Смърт за хомосексуалистите!!!![]()
![]()
![]()
mili4ka kazvat 4e vremeto lekuva vsi4ki rani. iz4akai vashite da sviknat s tazi misul i sled tova pogovori s tqh, budi iskrena i te 6te te razberat ili pone nqma da se ot4ujdavat ot teb tolkova[ako sa prekaleno konservativni]
uspeh
млъквай веПървоначално написано от Анонимко
![]()
По темата:на същото мнение съм че ако родителите ти са по консерватевни малко трудно да не кажа въобще няма да се разбереш с тях....най добрият начин е да изчакаш известно време-времето е най добрия лек...сигурно ще им трябва доста за да го осмислят...не се притеснявай сигурен съм че всичко ще се оправи![]()
spokoino s,led mesec 2 shte te potrusqt da se vurnish 4e koi roditel shte ostavi deteto si na 18 godini ako go napravqt ti samta netrqbva da imash nishto obshto s tqh spored men, ti tqhanta podkrepa akonemojesh da imash 4e na koi drug![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
oh ne moga da vi razbera.4etoh nqkade 4e samo geiove su6testvuvat,a lezbiikite sa prosto neorentirani jeni.osuznaite se
p.p
sorry no prosto ne vuzpriemama lezbiikite
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от silver_angel
saglasna sam...prosto im trqbva vreme
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
emi vij pogovori s tqh seriozno i se nadqvam da te razbera..... do nqkade e bilo normalno taka da go priemat po tozi na4in 6toto se pak da 4ue6 4e deteto ti e lezbiika purvo na4alno e pla6e6to no sled vreme 6et te razberat ako ne sega pone az taka mislq) puk i ti nqma6 nikfa vina 4e si taka seki ima pravo na izbor v toq jivot i da pravi kakvoto si iska
)
Za lezbiiki i geiove imam samo 1 ne6to-KUBINKA !![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
много правилно казано. все пак или те ще те потърсят или им е*и майката /в този случай баба ти/Първоначално написано от jjjjjj6363
.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Тва е тъо според мен...всеки човек си има своите сексуални наклонности и родителите трябва да се примиряват и да подкрепят колко могат а не да се праят на сърдити че детето им се е родило така
![]()
Ами според мен след време твоите родители ще свикнат с мисълта, че харесваш момичета и отново всичко ще си дойде на мястото.
П.С. Много се радвам,че има такива смели хора като теб, които не се срамуват да покажат истинското си лице и да признаят пред себе си и пред другите,че са различни и се гордеят с това.Шапка ти свалям, мила, за твоята смелост и решителност.Много малко хора биха го направили, но ти си го направила. \/
Добре казано...Първоначално написано от RhytmiX
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Хяхях :P лошо,лошо! :P
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
мноооогооо кофтиии...след време искат или не ще те разберат и приемат....все пак са ти родители и те обичат![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
един дълъг широк скучен раговор и ше се навиятнали те обичат (не знам де
)
Craig David-Walking Away
Първоначално написано от Sh@d0w
=D> =D> =D>
ЛГБТ
Май ще ти е доста трудно. от това, което разбирам родителите ти са доста консервативни. Трябва да разговаряш с тях и да им обясниш, че си такава и искаш те да те приемат и подкрепят.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от RhytmiX
zne6 li 4e ot takiva kato teb mi se povdiga kak moje da ima6 takov aotno6enie
ЛГБТ
mersi mnПървоначално написано от nejnoto mace
![]()
А ти знаеш ли, че всеки си има мнение?Първоначално написано от mi6ani
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."