- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam da me razberat
Кво са ви напраили хората че кубинка...?Ти някои ден ако се превърнеш в лесбийка което не е изключено ще ме извикаш ли да лично да ти вкарам една кубинка(воинишка)а?Имаите си мнение ама не говорете за кубинки щото и вие самите може да се превърнете в такиваПървоначално написано от Lady Death
господ гледа
Shtom do sega ne sa go prieli , edva li shte go napravqt za badeshte .. sorry![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Първоначално написано от Анонимко
Да, специално ще те извикам, не се притеснявай.Първоначално написано от Schnitzer
Само да ти поясня, че хората не всеки ден си променят сексуалността. Или се раждаш такъв или не.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тва е напълно невярно... И хомосексуалистите като малки са били нормални деца... Чак като са се осъзнали като хора тогава се е променила сексуалната им ориентация... А и да може да не ги харесваш, но и те са хора... Като нас...Първоначално написано от Lady Death
Вие на хероин ли сте бе?
От теб мнение да съм искала?Първоначално написано от v!k!tYyY
Както казах по-горе - всеки си има различни разбирания!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Познавам една девойка, която от малка се заглежда по жени.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ami nai vajnoto e da gleda6 napred .Ne se ot4aivai zaradi ne4ie mnenie bilo to na roditelite ti ,moite roditeli ne me razbirat izob6to no takav e jivota taka 4e jivei si s priqtelkata si i vse pak probvai da si pogovori6 s tvoite moje i da te razberat![]()
moqta kubinka e zapazena za pedali i lezbiikit'va e moito mnenie.Ne uvajavam gre6ki na prirodata
![]()
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Za da se osuznae6 4e si pedal ozna4ava 4e si izperkal s nqkoq 4ast ot mozuka ti 6toto promenq6 misleneto si koeto ti e bilo zalojeno sled rajdaneto.....TOVA OZNA4AVA !![]()
![]()
![]()
![]()
napalno te podkrepqmПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
a gadjeto ti kakav pol e?po temata:rano ili kasno 6et se primirqt nqma kade da idat!!!Първоначално написано от nora654
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Защо ще ги караш да те разберат???? Те са ти родители, за бога! Ако не друг, то поне те би трябвало да те разберат и да те подкрепят. Факта, че са се отнесли така, значи, че им пука повече за някви глупости от рода на "хорското мнение, как трябва да бъде, какво мисли църквата" и т.н. Ако бях на теб изобщо нямаше да ги потърся повече....когато си разберат грешката, да те потърсят сами... Изпадал съм в подобна ситуация - няма нищо общо със сексуалността ми, но по други поводи наще са вдигали ръце от мен и са ми казвали, че стана ли на 18 трябва да се махна от нас и не искат да ме виждат повече....аз тогава бях толкова обиден, че им казах, че няма нужда да ме търпят до 18 и си зех партакешите и ме нямаше 3 дни без да се обадя и без да имат представа къде съм. След като се прибрах, те ми казаха, че са осъзнали грешката си и че повече няма да ми говорят така БЛА БЛА БЛА......
С две думи - не ти трябва да ги убеждаваш, а те - да ти се молят за прошка![]()
Успех![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
edno e da se primiri6,savsem drugo-da razbere6...ako sa si naumili da ne te podkrepqt-nqma i da go napravqt,vapreki 4e sa ti roditeli...te i moite (ako bqh lesbiika) biha polu4ili infarkt napravo...ama neise....kakto i da e...pogovori s tqh,no ne o4akvai palna podkrepa,no pone da ne stranqt ot teb...ne si zarazno bolna ...vse pak?!![]()
Първоначално написано от v!k!tYyY
=D>
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
=D>Първоначално написано от Sh@d0w
=D>
Awe ebal sum q v lezbiikata grozna![]()
T'va ako e nqkoq konservativna strana ili 6e se krie ili 6e q pre4ukat
gre6ki na prirodata...
......
ako roditelite ti sa po-konservativni samo moje da si me4tae6 da te razberat..no vse pak te sa ti roditeli i te obi4at...6te te potyrsqt pvqrvai mi ...napravi opit da razgovarq6 s tqh.obqsni im kak to4no stoqt ne6tata
Първоначално написано от RhytmiX
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
ami seki ima pravo da e takuv kakuvto e i za mne tva ne sa roditeli za6toto te trqbva da podkrepqt detoto si vinagi nezavisimo za kakvo
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!