.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от mi6ani
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    Za lezbiiki i geiove imam samo 1 ne6to-KUBINKA !

zne6 li 4e ot takiva kato teb mi se povdiga kak moje da ima6 takov aotno6enie
    А ти знаеш ли, че всеки си има мнение?
    Кво са ви напраили хората че кубинка...?Ти някои ден ако се превърнеш в лесбийка което не е изключено ще ме извикаш ли да лично да ти вкарам една кубинка(воинишка)а?Имаите си мнение ама не говорете за кубинки щото и вие самите може да се превърнете в такива господ гледа

Shtom do sega ne sa go prieli , edva li shte go napravqt za badeshte .. sorry
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Смърт за хомосексуалистите!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer

Кво са ви напраили хората че кубинка...?Ти някои ден ако се превърнеш в лесбийка което не е изключено ще ме извикаш ли да лично да ти вкарам една кубинка(воинишка)а?Имаите си мнение ама не говорете за кубинки щото и вие самите може да се превърнете в такива господ гледа
    Да, специално ще те извикам, не се притеснявай.
    Само да ти поясня, че хората не всеки ден си променят сексуалността. Или се раждаш такъв или не.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София

Само да ти поясня, че хората не всеки ден си променят сексуалността. Или се раждаш такъв или не.
    Тва е напълно невярно... И хомосексуалистите като малки са били нормални деца... Чак като са се осъзнали като хора тогава се е променила сексуалната им ориентация... А и да може да не ги харесваш, но и те са хора... Като нас...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Тва е напълно невярно... И хомосексуалистите като малки са били нормални деца... Чак като са се осъзнали като хора тогава се е променила сексуалната им ориентация... А и да може да не ги харесваш, но и те са хора... Като нас...
    От теб мнение да съм искала?
    Както казах по-горе - всеки си има различни разбирания!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Познавам една девойка, която от малка се заглежда по жени.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    ami nai vajnoto e da gleda6 napred .Ne se ot4aivai zaradi ne4ie mnenie bilo to na roditelite ti ,moite roditeli ne me razbirat izob6to no takav e jivota taka 4e jivei si s priqtelkata si i vse pak probvai da si pogovori6 s tvoite moje i da te razberat

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    moqta kubinka e zapazena za pedali i lezbiiki t'va e moito mnenie.Ne uvajavam gre6ki na prirodata
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    Sofia
    Za da se osuznae6 4e si pedal ozna4ava 4e si izperkal s nqkoq 4ast ot mozuka ti 6toto promenq6 misleneto si koeto ti e bilo zalojeno sled rajdaneto.....TOVA OZNA4AVA !

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    разговори му е майката... няма начин иначе... ще настояваш докато ти обърнат внимание... родители са ти... дано всичко се оправи
    napalno te podkrepqm
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Re: iskam da me razberat

Цитирай Първоначално написано от nora654
    imam problem az sam na 18 i sam lezbiika imam si gadge ot blizo polovin godina i maika mi razbra za tva ot togava ne iska da ima kakvito i da e otno6eniq s men kakto i ba6ta mi az sega jiveq pri baba 6toto samo tq me podkrepq ta v1prosat mi e kak da obedq roditelite mi da me razberet?
    a gadjeto ti kakav pol e?po temata:rano ili kasno 6et se primirqt nqma kade da idat!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Защо ще ги караш да те разберат???? Те са ти родители, за бога! Ако не друг, то поне те би трябвало да те разберат и да те подкрепят. Факта, че са се отнесли така, значи, че им пука повече за някви глупости от рода на "хорското мнение, как трябва да бъде, какво мисли църквата" и т.н. Ако бях на теб изобщо нямаше да ги потърся повече....когато си разберат грешката, да те потърсят сами... Изпадал съм в подобна ситуация - няма нищо общо със сексуалността ми, но по други поводи наще са вдигали ръце от мен и са ми казвали, че стана ли на 18 трябва да се махна от нас и не искат да ме виждат повече....аз тогава бях толкова обиден, че им казах, че няма нужда да ме търпят до 18 и си зех партакешите и ме нямаше 3 дни без да се обадя и без да имат представа къде съм. След като се прибрах, те ми казаха, че са осъзнали грешката си и че повече няма да ми говорят така БЛА БЛА БЛА......
    С две думи - не ти трябва да ги убеждаваш, а те - да ти се молят за прошка

Успех
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    edno e da se primiri6,savsem drugo-da razbere6...ako sa si naumili da ne te podkrepqt-nqma i da go napravqt,vapreki 4e sa ti roditeli...te i moite (ako bqh lesbiika) biha polu4ili infarkt napravo...ama neise....kakto i da e...pogovori s tqh,no ne o4akvai palna podkrepa,no pone da ne stranqt ot teb...ne si zarazno bolna ...vse pak?!

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY

=D>
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    =D>

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Смърт за хомосексуалистите!!!
    млъквай ве
    По темата:на същото мнение съм че ако родителите ти са по консерватевни малко трудно да не кажа въобще няма да се разбереш с тях....най добрият начин е да изчакаш известно време-времето е най добрия лек...сигурно ще им трябва доста за да го осмислят...не се притеснявай сигурен съм че всичко ще се оправи
    =D> =D>

Град
    Sofia
    Awe ebal sum q v lezbiikata grozna T'va ako e nqkoq konservativna strana ili 6e se krie ili 6e q pre4ukat gre6ki na prirodata... ......

ako roditelite ti sa po-konservativni samo moje da si me4tae6 da te razberat..no vse pak te sa ti roditeli i te obi4at...6te te potyrsqt pvqrvai mi ...napravi opit da razgovarq6 s tqh.obqsni im kak to4no stoqt ne6tata

Град
    sofiq
    Awe e*** sum q v lezbiikata grozna T'va ako e nqkoq konservativna strana ili 6e se krie ili 6e q pre4ukat gre6ki na prirodata... ......

ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

ami seki ima pravo da e takuv kakuvto e i za mne tva ne sa roditeli za6toto te trqbva da podkrepqt detoto si vinagi nezavisimo za kakvo
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си