- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za ili protiv svirkite?
za![]()
ЗА
Craig David-Walking Away
6et se praq na vajnata kolkoto si iskam.ti zapo4na da obijda6!!!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
аз съм си ЗА !!!!!![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
E mn qsno che sum ZA svirkite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стимулиращо ДА
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
Амии.. Твърдо съм ЗА свирките.. върха са! ако имаше как да си ги правя и сам.... :P ако ся някой отвори и тема за шпакловките (ако вече няма де)
и там съм ЗА! обожавам да лижа!
За съм разбира се![]()
Ти си била супер проста обаче!Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Всички виждат,че пускаш теми които ги е имало преди!Използвай малко тая търсачка!
И кфо е тфа?Само бебетата си казват 'ти почна първи..аз почнах 2ри и т.н.'
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
malkoto_sladur4e и iohanka_sladuranka, що не минете на лична![]()
ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА
![]()
![]()
![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
против![]()
ЗА!!!!!!
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
и аз сьм ЗА!!! \/
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
malkoto_sladur4e..a.re zemi si zatvori ustata i stiga si sporila s iohanka 4e ti si ebati tupoto par4e meso..zemi tam gadjeto ti da t eebe prez auspuxa i si zatrai
!
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Първоначално написано от VerryBerry
![]()