- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Втората целувка
Как и кога беше втората ви целувка?
Хареса ли ви?
Повлияна ли беше от първата?
Какво усетихте?
П.П. Говоря за френска целувка.
Чакайте и аз да отговоря.
Подмокрих се, няма кво повече да добавя.....
Беше по-добре от първата,може би эащото не се притеснявах толкова!
А бтв ае да напраиме и эа третата,четвъртата,петата.. ............![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Е, то само първите три се помнят.Първоначално написано от Presley`n`Sum
хаха втората определено беше по-добре от първата... момчето не знаеше че ми е била първа де (и се съмнявам да е предполагал), ама втроия път си викам "сега ще му покажа какво е целувка"![]()
Ъхъхъх аэ втората не я помня много много ,камоли третатаПървоначално написано от cherinka
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Като не я помниш, пий гинко-билоба и дано да ти мине...
Аз съм нямал гаджета,целувките си ги правя с плочките в банята...все тая..![]()
Изрод. Аз съм алергичен към тоз дъб!Първоначално написано от denislav.92
Така е помнат се и 1-вите 3 жени, мъже и т.н.
Нормално беше.
Ама ти би ли си,че се млящиш свсичко живо?Ела тогава да добия малко опит, че нали ти казвам,само с плочките...а и с цемента почнах на входа
това бях аз
Втората... ми никога не съм имала...Стигам до първа и ги късам..
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Еми..2рата мн мн мн мн мн мн мн мн по перфектна от 1вата!Винаги е така![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
КУРРРРРРВА!
ami pyrvata be6e dolu gore dobre vtorata se slu4i malko sled pyrvata togava ne bqh tolkova dobyr v celuvkite ama kvo da se pravi
Sydba :P
NqKaF si TaM :P
лелеее бях се надървил като телеграфен стълб
сефте...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ami to vtorata beshe pochti vednaga sled p1rvata....i tretata pochti vednaga sled vtorata....dosta bqha na 1 den\
/
О,... втората ми целувка с настоящата ми (и бъдеща доживот)патрньорка беше направо РАЗКОШ...Първоначално написано от cherinka
слу4и се на втората ни среща, тя ме заведе на една полянка до реката, бутна ме да легна по гръб , Иии......
"фелацио" се нарича на латински![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде, сега кажи и за третатаПървоначално написано от penywise
![]()
mi malko gadno ama parvata mi celuvka beshe ujasna (i vtora s tfa mom4e nqmashe)a vtorata beshe s momi4e i tretata i 4etvartata i taka do kam 15-20 se s momi4eta
ama posle segashnoto mi gade me varna v praviq pat i sega smo s nego si se celuvam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми втората ми целувка,не беше с човека с който ми беше първата...и кво да кажа,аз бях лапе...не ми беше хубаво...аз незнаех тогава кво става е![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
може ли да те попитам сега на колко си ?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Еми скоро след като го направихме за 1ви път :P Тя беше доста шашната в началото, хъхъхъ![]()
sushtata ve4er kogato be6e i purvata \/ em kak da e
stranno novo.. ii izobshto ne znaeh kvo trqq da se pravi
![]()
Да, спомням си я.Беше по-хубава от първата, беше по-дълга и запомняща се.И аз се подмокрих.![]()
vaii mn ste zle 4estno...cherinka i ti..nali uj za frenska celuvka staa vapros hxahxhahxahxhaxha teq mi 2 po dobre ot 1 ...xahhahxahx maliiiii xahxhahxahxa i ti kat si pusnala temata izob6to znaesh li i sadarjanieto ;Dglupaa rauta..
Ммммм и третата и четвъртата и петата и шестата ........... перфектно![]()
Макар,че отначало хич не ме кефеше,но сегааааааааааааа![]()