Здравей! Аз пия противозачатъчни от почти две години и съм много доволна. Не съм напълняла изобщо - не съм и отслабнала, движа се около нормалните си килограми, зависи колко ям в конкретния период. И аз много се притеснявах преди да започна да ги пия, защото много хора ме бяха наплашили колко ужасно ще напълнея, но при мен нямаше нищо такова. Не спортувам кой знае колко редовно и не винаги внимавам с какво се храня, но мисля, че имам хубава фигура - това е много и въпрос на организъм. Не съм имала и почти никакви други странични ефекти от хапчетата. Само през първия месец имах леко кървене извън цикъла. Иначе първоначално пиех Логест, от които съм страшно доволна, но в момента съм студентка в Германия и тук пия местни хапчета, които са сходни по състав и също ми понасят отлично. Знам, че е особено решение да започнеш да пиеш такива хапчета, но аз бих те посъветвала да започнеш и просто да се вслушваш в тялото си. Ако не ти понасят или напълнееш и т.н. винаги можеш да се откажеш или да опиташ друга марка. Късмет!