.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    NqkafSi Tam :P
    Guest

Edna ne tolkova typa tema?!?

Do sega s kolko momi4eta s te bili / respektivno mom4eta za momi4etata?
    i na kolko ste godini ?
    koi 6te ostanat zavinagi v sarceto vi???
    e vie ste

denislav.92
    Guest
    с 0,никой не ме харесва

Re: Edna ne tolkova typa tema?!?

Цитирай Първоначално написано от NqkafSi Tam :P
    Do sega s kolko momi4eta s te bili / respektivno mom4eta za momi4etata?
    i na kolko ste godini ?
    koi 6te ostanat zavinagi v sarceto vi???
    e vie ste
    KAZVAM se iohana i sam na 18 godini.do sega sam bila s 3 mom4eta,no ot tri godini si imam seriozen priqtel i toi e posledniq mi.opredeleno toi 6et ostane zavinagi v sarceto mi!

Град
    skitnik sam :P haha
    az pusnah temata tuko 6to se regnah
    NqKaF si TaM :P

Guest
    С много момичета съм бил , с много ми е било приятно , за нито едно не съм плакал или измъчвал . Всички са ми били в сърцето , но още не се е родило / намерило момичето което ще ме завладее до такава степен че не само да влезе в сърцето , но и да остане завинаги .

Град
    София
    Аз ли коя съм... Мисля че никой нз отговора..
    така... Аз съм Виктория Ст. Тончева, на 14 години и 2 месеца (почти ).. Имала съм 4 момчета ( мразя думата започвашща с г....) , 4 които са били не само забивка... 1. Схазих го с колелото си... Хлътнах... Казах му че го аресвам... и след 1 4ас ходехме... 2. Най-добрия ми фр... Груба грешка.... 3. Метал-чо... ЗАрязах го заради един от най-добрите му пр... ( беше кофти... ) 4. Приятелят на Метал-чо... Мойто Мече, мойта любов, мойто всичко... Днес щях да го загубя.. Но все още сме заедно... Той ще е момчето което ще запомня... Само той... ( в досегашния си 14 годишен жалък животец ) ....
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Na 17g s1m, s 2 momcheta s1m bila. V s1rceto mi 6te ostane samo 1, s koeto ne s1m bila ( nespodelena liubov).

Amii az sym hodila s dosta momcheta no samo s dve sym spala na 16 sym pochti 17 ii taka de za tfa v syrceto mi miii i dvamata shte ostanat v syrceto mi ednoto momche mie bifsh i go obichah a drugooto mi e nastoqsht priqtel iii mnogo go obicham ...i taka
    Silno ... Obicham ... Trudno ... Proshtavam ... Jestoko Naranqvam...!

На 18 съм. Не знам точно каква бройка да кажа за момчетата, с които съм била, защото ми е трудно да определя отношенията си с някои от тях - с някои съм ходела, с други - "ходела" не е точната дума, но е имало голяма химия между нас, вкл и сме спали заедно, с трети съм ходела, но не се е получило нищо и след седмица сме късали.. Затова говоря за "тези, на които съм обърнала по-специално внимание и съм имала чувства/ по-силно привличане" - те са .. ъм 11. От тях съм правила секс с 3-ма. В сърцето ми са влизали много дълбоко 6. Повечето от тях излизат от сърцето ми в момента, в който след като се разделим ги преодолея. В паметта ми ще останат тези, с които или съм страдала много, или съм имала недоизживяна тръпка - точно тези 6-ма.

Голям фен
    Град
    София
    ми... аз съм на...

обаче съм бил с... момичета...

ба ли го, не го правя за бройката, не знам точно
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Имала съм много момчета, с които съм била за по няколко седмици, от 3 години насам е нямало период, в който да остана повече от 1-2 седмици без гадже... но не са били сериозни, защото и аз самата не бях...
    сега си имам сериозно гадже от 7 месеца, а преди това гадже с което имах също сериозна връзка 4 месеца, но се виждахме мн рядко

Имала съм 4 гаджета и бившият ще остане в сърцето ми.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

аз съм стафида хаха
    Guest
    Аз съм нямал ама много пъти съм имал възможност да ходя ама кат съм тъп

Супер фен
    ami mnogo pyti gubq im broikata syu4eni4ki si4ki momi4eta v avtobusa v bloka v magazina po glavnata po kafetata v fitnesa v cluba etc

Супер фен
    Само с едно момче съм си била-сегашния ми приятел и той завинаги ще остане в сърцето ми!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

На 21г. - с много много - сегашната ми приятелка ще остане завинаги в сърцето ми, защото тя е истинската ми и най-голяма любов

ми аз сам на 13 имала сам там някфи лигави мом4енца които сам харесвала но само с 1 сам се целувала
    т.е него няма да забравя ) първата ми целувка \/

^^puh4e^^
    Guest
    na 16 sum.....7 klas mi be6e purvoto seriozno gadje....i ottam kato s e po4na ne sum ostavala za pove4e ot mesec bez gadje.....Ima6e edno v koeto bqh mn vlubena, no ottavna ve4e e v minaloto.....A biv6iqt mi....super mn mn go haresvah, za6toto toi vuplu6tava6e gotina vun6nost+ gotin harakter..... No.....problemut be6e 4e ne uspqh da go zadurja za pove4e ot 3 meseca ( a i toi si haresva6e staroto gadje)......No 6te ostane v surceto mi..kato provalut mi....

lele ne gi broq... no pokrai bratov4edka mi sig ve4e sa minali prustite na rucete mi ta shte po4na s poslednite 3ma ...stana mi sku4en.. hodihme 3 meseca celi 3 meseca tva e mn`neshto... sus sledvashtiq izdurjahme povee4e celi 6 ili 7 ..ot mart do.. avgust be6e susedniq klas... zarqzah go.. em shto go zarqzah shtot sm tupa a posledniq .. toi kuf be6e s nego si bqhme govorili 2 puti na krust i moje bi zaradi tova izdurjahme samo 2 dena... a tozi koito naistina me grabna si e est`purvata mi lubov... :P bqhme ot razli4ni gradove zatova si4ko svurshi no puk toi vse oshte si e edno ot nai dobrite mom4eta koito poznavam :P i evala mu kazvam za tva koeto napravi s men \/

Мега фен Аватара на koalka
    С един съм била до сега, разбирай го и в двата смисъла.Той ще остане в сърцето ми завинаги, винаги ще го помня, дори и да се разделим.Защо...защото го обичам и той ми показа това чувство...

Град
    У нас Си (=
    На 15 съм и съм била с 2 момчета. Не мога да кажа, че някои от тях ще остане в сърцето ми...даже не съм ги обичала, а просто силно привличане..сигурно и затова и 2те връзки бяха доста несполучливи и кратки

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имах 2 гаджета, които само така се водеха, защото дори и не се бяхме целували. после имах 1 който обичах, ама според него не сме имали връзка. След това идва първата ми голяма любов-много любов, много страст, много болка.................долен използвач. Реших да използвам мъжете. свалях ги, мазнех им се, целувах се с който ми падне но, нищо. после се влюбих в 1 момче. Още съм доста хлътнала по него, може би защото нищо не стана, а той просто е моя идеал за мъж. След това хлътнах по друг, ама и той ме зае*а. Излъгах 1 невинно момче и имахме нещо като връзка 4 дни, в които аз разбрах, че супер много харесвам настоящото си гадже. От 2 години и 9 месеца съм с моя приятел. 1 път по време на връзката ни доста хлътнах по друго момче, но си наложих, че не си струва да губя толкова свестен човек заради 1 женкар, който сипе мили думи н всяка. Като тегля чертата май няма мъж, в чието сърце да съм оставила траен отпечатък, освен този с 4-те дни. Разбира се не говоря за настоящото ми гадже. В моето сърце обаче са доста и не мога да реша кой от тях ми е въздействал най-силно. Едно обаче знам-Ивайло-сегашния ми приятел днес за мен е всичко и когато съм в прегръдките му не съществува никой друг. Него обичам с цялото си сърце и душа и винаги ще го обичам по някакъв начин, дори и да се разделим. за мен той ще остави най-голямата диря в сърцето, в съзнанието и в живота ми! боже, ужасно много го обичам бе хора. какво да правя?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си