Здр, нещата които ще напиша може да ви се сторят странни и неразбрани.Нямам истински приятели.Сигурна съм, че аз съм напълно виновна за всички проблеми които напоследък си създадох.Никои неможе да ме разбере, никои неможе да надникне вътре в мен...всъщност има един единствен човек който се опитва вече няколко години, но съм на път да го загубя дори вече почти успях пропилях всички шансове, а те бяха безброй.Немога да превъзмогна себе си, мразя се,мразя характера си и всичко което правя, защото това не съм аз...Дори човекът който обичам каза, че се е уморил от всичко това..каза хиляди неща които ме нараниха, а всъщност осъзнах , че това е самата истина от което ме боли адски много.Чувствам, че вътрешно имам огромни проблеми чувствам, че със всеки изминал ден аз губя контрол над себе си, страх ме да споделя това с него защото ще ме помисли за луда и наистина ще се откаже от мен.Тази година завършвам, разделям се с толкова хора и това е още едно нещо което ме прави ужасно тъжна и е като фон на всичко 'розово'.Не се и надявам да бъда разбрана просто исках да споделя.