Kolko mi lipsva nachina po koito nejno me obichashe....Za 6 meseca toi preobarna jivota mi, razbrah 4e moga da obicham i 4e moga da bada obichana...No sled nqkoi seriozni spre4kvaniq, zaradi nego samiq ,stiganhme do tam, 4e chak se blokirahme v skype... Opita se da varne vremeto nazad, no az bqh veche izmorena i se otkazah,nqmah sili da prodalja poveche s nego..Kaza, mi che vinagi ste me obicha..a az iskah ot nego priqtelstvo,ne 4e ne go obichah..prosto mi se beshe nasabralo malko v poveche..V prodaljenie na celi 2 meseca, ne se bqhme chuli ,nito vidqli...dori kato priqteli ! Samo az si znam,kak izjivqh tiq meseci..no pak razbrah ,cha naistina go OBICHAM! Sled tolkova vreme, toi pak me potarsi...s dumite :kolko mi lipsvash..lipsva mi nachina po koito me obichash...Maakar i po telefona, te me razchustvaha ,naistina mnogo...Tova obajdane, napravi dajdovniq den slanchev za men, stopliha sarcicheto mi.."Nqma da razkazvam romani ,pak.."kaza Toi..popita me kak sum,kak e semeistvoto mi...dali si imam nqkogo do men..Savsem priqtelski otnosheniq....Iskam da razbera, zashto mi se obadi..kakvo o4akva ot men,da zabravq i da prostq gre6kite mu..Moga, zashtoto go obicham...ne razbiram zashto sled tolkova vreme mi se obadi i se darjeshe sqkash ne sme se karali nikoga predi..Mnogo sum obarkana..pak vlezna v jivota mi..i ose6tam ,che pak ste go preobarne ot bolka i shtastie...Kakvo mislite Vie, kakvo go e nakaralo da mi se obadi?