Цитирай Първоначално написано от котенце
Здр, нещата които ще напиша може да ви се сторят странни и неразбрани.Нямам истински приятели.Сигурна съм, че аз съм напълно виновна за всички проблеми които напоследък си създадох.Никои неможе да ме разбере, никои неможе да надникне вътре в мен...всъщност има един единствен човек който се опитва вече няколко години, но съм на път да го загубя дори вече почти успях пропилях всички шансове, а те бяха безброй.Немога да превъзмогна себе си, мразя се,мразя характера си и всичко което правя, защото това не съм аз...Дори човекът който обичам каза, че се е уморил от всичко това..каза хиляди неща които ме нараниха, а всъщност осъзнах , че това е самата истина от което ме боли адски много.Чувствам, че вътрешно имам огромни проблеми чувствам, че със всеки изминал ден аз губя контрол над себе си, страх ме да споделя това с него защото ще ме помисли за луда и наистина ще се откаже от мен.Тази година завършвам, разделям се с толкова хора и това е още едно нещо което ме прави ужасно тъжна и е като фон на всичко 'розово'.Не се и надявам да бъда разбрана просто исках да споделя.
Радвам се ,че си решила да споделиш с нас в този форум. Явно тук никой няма да може да ти помогне на 100%,но поне ще се пробваме.

Според мен нямаш самочувствие за нищо. Сигурен съм,че не правиш всичко грешно,а просто има кой да те критикува,след което ти сама хвърляш вината върху себе си.

Не,не си луда.Всеки изпада в нервни кризи , наистина е лош твоя случай ,в който не можеш да споделиш на никой. Моят съвет тук, е да опиташ да разкажеш историята си на някой от външния свят - помага,вярвай ми.

Опитай се да преоткриеш себе си. Ние не трябва да се стремим да се променяме,нито да бъдем себе си. Ние се стараем да сме НАЙ-ДОБРОТО от себе си. Това трябва да направиш и ти. Не обръщай внимание на малките работи. Преодолей големите проблеми. Надживей времето ,в което живееш,за да можеш да продължиш напред.

Ако трябва си намери нови приятели,купи си нови дрехи,ходи в нови барове...общо взето прави нещо ново и интригуващо всеки ден. Намери си цел и я преследвай. С всички сили. Ако има наистина нещо,към което да се стремиш в живота всички други проблеми ще утихнат и намалеят.