- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- dali bi bilo qkooo
виждам ква издегустирала друсалка си била. Амфета е най-гадния боклук дет само варненските злета жулят. Амфета верно е хубав в началото ама малко повече да друсаш с него и си ебава майката. И в Сливен верно са праят амфетите ама чак пак да са изнасят за цяла Европа, луда ли си. В бг мноо рядко има стабилни амфети ама ти сигурно и не си виждала хубави розови топки, ми си чаткала сао някви мазилки и ше ми говориш че амфета е най хубавия наркотик. Направо бих ти показал червен картон от тоя форум кат гледам колко знаешПървоначално написано от bloodybaby
хм.. ами калето къде отива?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
амфетите па са наи-хубавото да ти кажа.тва 4е увреждат мн пове4е мозака от коката например е неуспоримо,ама пък по на4ина на деиствие са несравними
Абе ще видиш колко е яко, когато не моеш един шибан презрял банан да изядеш от болки в гърлото, когато лимфните ти възли са толкова подути, че получаваш конюнктивит, когато ръцете ти са непрекъснато с цвят на баш труп, когато пъпчасаш, когато всеки път като ставаш от някъде ти се завъртява свят и до тук ще спра... айдеее приятно друсане
evalarka e tav si e ako si mislite 4e narkoticite sa qko ne6to mn se lujete poberteti malki deto si mislqt 4e ako ne se drusat sa sduhni e po oferta e da en se drusa6 i kak moje da pit6 nekvi hora deto ne gi poznava6 dali 6e ti naredat e ti lud li si beeeeeeeeeee ama ti sigyrno si o6te na 12 miloto i mozu4eto ti e o6te mn malko za da rasujdava prvilno koe e pravilno i koe neaxxaxa e toq sait e mn zabaven oba4e mn sa sme6ni si4kite nedorasli zleta[/b]
не луд е тоя,които си мисли,4е коката е по-вредна от амфетите!за Бога усведоми се 1во,
амфети предпо4итам 1000 пъти пред коз,напоследък ми се ебава маиката ако само сжм пила и съм пу6ила по4на да не ми понася не6то и ве4е по4ти не пу6а.за бонбоните съм по-съгласна
ae ko da ti kaja amf biva gi ama samo da si na amf ne vyrvi trqbva sled tva i nqkoi ex da zeme6 i togava ve4e stava kypona ili da ubarne6 nqkolko tekili ama 4isto amf e typnq e osven ako ne e mnogo amfeta tai po moje
взимаш си най-доброто бело, което е от варна.Първоначално написано от Анонимко
абе bonbon за амфети говоря,става въпрос за пове4ко де,то мн ясно 4е от 2 10-ки ни6то няма да ти стане/имам предвид за по-ветерани хора де/ако 6е си само на амфетамин грам,грам и не6то не ти мърдат в никав сл.и да,ако е по-малко без 1 бонбон пак не минава.според мен и за мен е така поне
ave nqma smisal da dade6 100lea samo za amf sled kato moje primerno da si zeme6 za 30 i dva bonbona i da neznae6 na koi svqt si
е да прав си-да живее разнообразието!!!!!!!!!!!!!!!
Abe nz koi ot vas kvi amfeti e vzimal ama mai pove4eto samo se hvalqt.Gledam tuka pi6ete 4e ot 2 10-ki ni6to vi nqmalo nekvi gramove na ve4er spomenavate.Samo 6te vi kaja 4e za 4ovek s maluk tolerans kum amf toest vzima6t ne pove4e ot 2-ti na sedmica,1 10-ka 4ist amfet kazvam amfetamin a ne methamfetamin e super mnogo i za edna no6t na dvapati razdelena e napulno dostatu4no
aз може да не съм аmfet,но пак го казвам 2 10-ки са малко за мен,знам 4е по принцип е мн,вси4ки само тва ми говорят но......няма зна4ение-хора мн,навици и вкусове съ6то
като друса6 в такива малки коли4ества/1 5-ца/организма не ти е привикнал към наркотиците и абстиненция не може да те гони ама в никав слу4аи.за тая цел трябва да си пристрастен,а за да си пристрастен пък 6е друса6 по мн пове4е повярваи ми
ТУк наркомани не се приемат.
Не е яко, повярвай ми!