Здравейте.Реших да ви пиша , защото не знам вече какво да правя.Ето за какво става въпрос.Влюбена съм в човек , който е по-голям от мен.Аз съм на 18.Не мога да разбера какво точно той изпитва към мен и дали имам шанс , за това много се надявам да давате съвети.Обръща ми внимание , спор няма.Когато минавам край него все ми казва по нещо и се закача.Два пъти до сега ми е каэвал , че е голям за мен , но въпреки това продължава да се занимава с мен.Изобщо не искам да оставям впечатление , че съм някоя кучка , искаща го заради пари или подобни глупости , защото той изобщо не попада в такава категория.Продавач е в магазин.Може да ме помислите за луда или нещо такова , но се случи.И аэ не знам какво намирам в него , но ме привлича и вече близо 2 години е така.Естествено това не означава , че не харесвам момчета на моята възраст.Просто Той е по-различен от познатите ми и може би за това га искам.Просто усещам , че изпитва нещо към мен иначи нямаше да се занимава с мен.Не знам.Какво мислите.Помогнете ми или да продължа или да се откажа окончатело , въпреки ,че ще ми е трудно ...