- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za pra6kite
грозно е мъж с прашки
Craig David-Walking Away
Pederastia!![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Абе по-добре мъж с женски прашки(не съм пробвал ама ще ми изглежда още по-нежен)
![]()
има нещо възбуждащо в това,но само за един пътиначе не мога да си представя гаджето ми постоянно да е с прашки
![]()
Вижда ми се гнусно мъжки прашки на мъжки ***, не знам.
Никога не бих носил прашки ми нали ще ходя кат ебан бе хора бахти гадното
не ме кефат![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Не говорим за редовно носене а за 1 2 пъти...интересното е 4е ако приятелката ви ви подари 100% 6те ги сложите в шкафа..но когато сте сами от любопитство ще ги пробвате...защото всеки казва че е гадно...но любопитството.....
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
смятам, че се готини само за единия купон, ако носи постоянно такива и е с епилиран задник бая бих се усъмнила и не бих се изкефила много.
moqt maj ima strahotno dupe i ne vijdam ni6to lo6o v tova da nosi pra6ki,osobeno lqtoto,a za tezi ,koito kazvat 4e e geisko 6te kaja 4e majestvenostta ne se opredelq ot drehite,koito nosi6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!