.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Възмутена...или не

Говоря от името на Светата троица. Трима сме - честно. Не е един. От снощи правим безсмислени теми и се лигавим като луди. Искам само да призова екипа на тийн проблем да назначи малко повече модератори, които да наблюдават редовно темите и не да ги заключват, а направо да трият.
    Възмутена съм от факта, че вие, които се мислите за супер интелигентни и компетентни, които казват, че по-голямата част от форума са "под вашето ниво" обръщате внимание на "идиотите" и "простаците", които предоплагам в повечето сличаи седят ппред компютъра и ви се смеят на глупостта. Да, глупавите сте вие защото все филосовствате и така разпалено плюете по темите ебавки. Че нали тези хора са под вашето ниво? Защо се занимавате с тях? Едиствено показвате колко сте глупави и елементарни
    Още повече когато някой прави такава ебавка, която не е толкова очевидна...на която би се хванал някой доста глупав. Един умен човек ще види, че го гъбаркат яко.
    Успех с форума

Света троица: Първи Член

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ми аз от доста време се предлагам за МОД ама никой не ме забелязва

i kfa e temata tuk ... ???
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    Sh@d0w, пожелаавам ти успех, защото тук е истински кошмар и всеки си избива като му е скучно (както и ние де ^_^. Ама карай...аз смятам да приключа с ебавките, единствената ми цел беше да приключа с тази тема)
    A_JoLiE окончателно потвърди тезата ми

na men ne mi pre4i da se hilq na prostotiite na horata nali trqbav da ima fun,no ina4e i az sma saglasna s temata
    Love is the slowest form of the suiside...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си

Guest
    emi to4no taka si e
    6to ne vzemete da napravite ne6to po seriozno 6oty taq ebevka koqto pravim s vas e ravnostoina na "serioznite" vi temi primerno "pr mi me naeba v guza 6e roda li?" ebati foruma
    sveta troica: 3 4len

Guest
    аз също съм разочарована...кви ли не форуми съм виждала но чак такова нещо...е поне съм се смяла до сълзи не веднъж...за сега се оттегляме айде по живо по здраво...и си оправете форума ^^
    Светата Троица:Втори Член

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Sh@d0w, пожелаавам ти успех, защото тук е истински кошмар и всеки си избива като му е скучно (както и ние де ^_^. Ама карай...аз смятам да приключа с ебавките, единствената ми цел беше да приключа с тази тема)
    A_JoLiE окончателно потвърди тезата ми
    мерси много...наистина ви казвам че ако дойда на власт ще има такъв ред какъвто не сте виждали

Guest
    а дано =D>
    и аз ти пожелавам успех с форума ^^
    бтв Шадоу май те знам xD ^

Guest
    Хах може ли да те подложим на изпитание?
    Света троица : Първи Член

Guest
    съгласна...
    ние ще сме проверка

Град
    Някъде из София...
    а дано =D>
    и аз ти пожелавам успех с форума ^^
    бтв Шадоу май те знам xD ^
    ахаха не мисля че ме познаваш

Хах може ли да те подложим на изпитание?
    Света троица : Първи Член
    все още съм сред смъртните

Guest
    Едва ли ще устоиш на нашите атаки
    Света Троица: Първи член
    P.S. някой от блока готви некви гадости и стаята и се размириса на запръжки ...не се бъзикам тоя път, хора, сериозно

kum svetata troica ili kakvito ste tam ... :
    za6to trqbva da ima temi-ebavki i kakvo da napravqt moderatorite s takiva kato vas, pri uslovie 4e trqbva da se tolerira user-a na foruma (ili gosta v dadeniq slu4ai)

Guest
    готви и ти гадости
    но ако устоиш на атаките ще се оттеглим ^^
    ама ще ти е трудно
    бът ай бълийв ин ю !
    P.S. моля само нед трий темите че е твърде весело в тях

Guest
    ами миличка,ако не си забелязала ние се гъбаркаме с предишни теми и постове от сорта на 'правих секс,след 8 дена съм бременна ще си наврта аспирин в путката...ще махна ли бебето?'

Град
    Някъде из София...
    готви и ти гадости
    ама ще ти е трудно
    бът ай бълийв ин ю !
    ахахаха споко подготвен съм бил съм мод в доста форуми така че мисля че ще се справя

П.С.аве братлета имам един въпрос-тва неква секта ли е или кво?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от silver_angel
    kum svetata troica ili kakvito ste tam ... :
    za6to trqbva da ima temi-ebavki i kakvo da napravqt moderatorite s takiva kato vas, pri uslovie 4e trqbva da se tolerira user-a na foruma (ili gosta v dadeniq slu4ai)
    За съжаление, не сме единствени ние. Дори и без нас форума ви щеше да е достатъчно затрупан, и то не от теми ебавки, а от теми на некомпетентни деца, които са тръгнали да правят секс! Което според мен е още по-зле! Теми ебавки имам във всеки по-голям форум! Не си мисли че няма! И админ съм била и мод съм била и то не на един и два форума. Просто системата е така устроена. А хората винаги ще си правят шеги. Въпроса е това да се контролира. И не да се заключват темите а направо да се трият. И да има бан по ай пи за 24 часа примерно при наличието на още такива теми.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    готви и ти гадости
    ама ще ти е трудно
    бът ай бълийв ин ю !
    ахахаха споко подготвен съм бил съм мод в доста форуми така че мисля че ще се справя

П.С.аве братлета имам един въпрос-тва неква секта ли е или кво?
    Хах ми не просто като почнахме да пускаме ебавките и ни мислехте за един човек. За това аз обявих, че сме света троица, за да ни разпознавате. Трима приятели сме просто, не е секта ^_^. Нито един от нас не е вярващ
    И братле е само Трети член. Първи и Втори сме момичета

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Хей троицата, съгласен съм, че форума е бъкан от ебавки, но това че и вие пуснахте доста такива снощи не мисля, че ще промени нещо.
    След като виждате темите ебавки, защо не ориентирате агресията си към хората, които ги пускат, вместо да се ебавате с всички форумци.

П.П. Снощи ме издразнихте супер много с вашите кокошки и тем подобни глупости. Имате късмет, че не съм сред модовете, че определено не бих се замислил да ви дам бан по IP.

Guest
    Ами ние точо с тях се ебавахме. Не с обикновените потребител които се стараят да им помогнат. Всичките тия глупости с аспирините и анални горелки и глупости не сте ги пускали вие нали? Ебавките бяха насочени към тях>
    И да ме бяхте баннали по ай пи - не ме бърка особено. Заслужено ще е знам. Ти що се дразниш? Аз точно за тия като тебе пуснах темата току що. За вас дето се дразните на тия глупости. Вместо да се засмеете и да си кажете "Това са глупости не си заслужава да се занимавам" Вие се ядосвате и се пенявите

Guest
    на никой от нас целта не ни е била да се ебаваме с вас хората,които отговаряте и помагате....пък и по-добре е да се посмееш на воля на глупостите,отколкото да се ядосваш.нали?

Град
    Някъде из София...
    на никой от нас целта не ни е била да се ебаваме с вас хората,които отговаряте и помагате....пък и по-добре е да се посмееш на воля на глупостите,отколкото да се ядосваш.нали?
    пффф то в тоя форум цари безвластие....модовете са толкова забавени нищо не могат да направят...некъв селянин с аватар 400х600 си спами спокойно из форума...псува си по модераторите....и какво направиха те?НИЩО не направиха...само ходеха след него и му заклюбваха темите пффф те за Бан чевали ли са? как да не се смееш питам

Guest
    Те само админите да бяха...гледам един огромен аватар на нещо отвратително...травестит ли кво беше

Guest
    Оо да тоя и аз съм го забелязала!
    Айде да се регнем и да се кандидатираме за модове заедно със шадоу
    Светата троица: Първи член

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си