какво е оргазам? боли за първия път? какво е G-точка и какво е клитор![]()
По книжарниците продават едни книжки със заглавие "За всяко момиче, за всяко момче". Аз като бях малка мама ми купи и ме научи :P . Вашите не се ли грижат за вас бе да го ева?!
Света троица" Първи член
P.S>. ако ше се ебавате с форума правете го както трябва...тва е тъпо![]()
dobre e 4e pita6, no na 13 nqmate li si po-interesni zanimaniq?
![]()
![]()
ако съдя по ника ти си на 13 години нали?само не ми казвай че и ти ще правиш секс....
Отговори:
1.пише се оргазъм и това е състояние в което изпада жената,състояние на удоволствие
2.винаги боли поне малко
3.като стигнах до тук разбрах какво ниска полова култура имаш...питай майка си
silver_angel стига сте ми се правили на какички! Тъпо е! Ясно?! Защото е нормално в тая възраст да ти е интересно!!! И е нормално тези неща да ги знаеш малко от по-рано!!! Но не от опит! Това че за родителите ви тези теми са табу не значи че всички деца трябва да се заблудени!
повярвай ми доста заблудена сиПървоначално написано от Анонимко
silver_angelе права не ти е възрастта сега да те вълнува това
![]()
О, не съм заблудена повярвай ми. Не съм авторката на темата, аз съм от светата троица. Не говорим да се итнеерсува само от това и това да я вълнува, нормално е да е чула нещо от някъде и да не знае кво е това, да й е итнересно разбираш ли? А е глупаво да не пита майка си а да идва да пита тук. Моите родители винаги са се старали да не бъда няква абсолютно заблудена и са ми обяснявали нещата с думи подходящи за възрастта ми. Ти сега ше ми кажеш че и едно 7 годишно дете което е чуло от някъде думичката "Секс" и му е интересно кво е е абсолютно ненормално и не трябва да го вълнува това така ли!?Първоначално написано от Sh@d0w
Света троица Първи член
сори ама май беше изпуснала да се идентифицираш...иначе си права по въпросаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Бързах за това![]()
Света троица: Първи Член
da ne si jivqla v gorada do sega
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
mn ti e rani4ko da pita6 za tez ne6ta...hodi si igrai pred bloka na vaje![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!