- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъркат ли си?
Абе момичета гаджетата ви бъркат ли си в носа във ваше присъстие...![]()
моя мн често.. сигурно щото се е отпуснал пред мен и съм му мн близка и не го е срам от нищо![]()
![]()
туй момиче няма работа, не му са смейте то не е виновно, толкоз му се отдава
tova e...meko kazano detinsko...ili dori oligofrensko...predstavqm si kartinkata:sedite v kafe i......toi si barka v nosa...ne te li e gnus?!pomoli go da ne go pravi v tvoe prisastvie-az tai bih napravila....![]()
кво кафе бекой е казал в кафе... като сме само двамата... или като шофира..
![]()
О да, и и се оригва, и пърди, изобщо ...
Абе ти луда ли си? Както и да те чувства, това е супер селско и невъзпитано...
Дано моето гадже не ме приеме никога за толкова "близка"![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И да наистина си нямам работа хахаа
e,kafeto-primer,sq...moje vs....a kato ste dvamata podai mu nosni karpi4ki i 1 ogledalo da vidi kade kakvo barka i se obarni s grab kam nego....![]()
Ахахах ми не ми се е случвало!Ама това не эначи ,че не се притеснява от нищо ,ами просто му е навик![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Вярно, не е много културно, но пък ти можеш да му направиш забележка, че подобна гледка не ти харесва. То и аз от време на време си почесвам чатала, изяждам по някоя критика ама ... лош навик просто. Поне гледам да не е в нейно присъствие![]()
Байо, много дразниш...
denislav.92 намали си снимката бе човек, колко пъти трябва да ти се казва.
П.Т Ами на мен лично никога не ми се е случвало.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
![]()
ох че си сладка
))))
А знаеш ли, че си ми през оная работаПървоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
Като заживеете с някого един ден, да не мислите, че той няма да пърди пред вас? Или няма да го хващате как сере? Има едно изказване на детенце: "Любов е, когато мама види тати в тоалетната и не мисли, че това е грозно.". Хора сме и е хубаво човек да се отпусне с другия - животът не е само романтика, понякога косата ти е мазна, понякога пръцваш, оригваш се или си бъркаш в носа.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
a kato si barka vadi li ne6to? a ako izvadi qde li go?
Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
(Йоан 3:16)
aaaaaa tfa be6e adski gnusno az se otpuskam ama 4ak puk tolkova ebago nikoga ne sum go prail tfa i nqma da go napravq 6toto ne e prili4no na mlad 4ovek da e prostak taka4e ako e istina 4e si burka v nosa ti 6to ne si brukne6 nekade drugade primerno v desniq job xa xa xaПървоначално написано от A.N.G_GBU
![]()
![]()
ne pravete taka s lubimiq 4ovek 6toto neq ili nego moje da go e sram ne moje a si go e sram!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми не ми се е случвало,а ако някога ми се случи и реши да се "отпусне",ще го убия!Няма да му дам да ме пипне,докато не си измие ръцете!![]()
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Байо, знам че съм ти през оная работа, нали вчера те минах, днес пак![]()
Ми... Не ...
П.П. ОБИчАМ ТЕ МЕчО.... ;(
Вие на хероин ли сте бе?
кое бе, а тогава ЗАЩО диъметъра на показалеца на всеки 4овек съвпада с диъметъра на ноздрите, а диъметъра на малкия пръст- с диъметъра на ушния канал?
бъркането в носа е нещо нормално, вси4ки хора го правят.
Важното е после да си мият ръцете![]()
Засичала съм го, не ми е приятно, правила съм му забележка. Приемам обаче, че това е нещо човешко и един ден няма да ми прави такова впечатление.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Понякога се случва...И то най-вече, защото го сърби...
Че и аз го правя пред него, ако имам "пиле". Изобщо не се притеснявам от нищо, а и той. сега малко се присмива н хълцането ми, че било смешно, ама аз така си хълцам. Друг път съм кихала като мъж. Или пък си чоплим пъпките 1 на друг. Айде бе-голяма работа. То по други дупки си бъркаме, че 1 нос ли ще е проблема. Аз не се дразня. най-мнго да ми стане смешно.