.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    tova gore bqh az
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Паля се много, а след това ми става много смешно, защото точно след 5 мин. сме се сдобрили. Никога и за миг не съм си помисляла, че това може да е краят, една караница не би го причинила.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Тъпо е след караница да късате, защото и двамата в този момент не мислите трезво, а и пък няма основателна причина.Говорите си глупости, за които после съжалявате.
    Не мисля, че можем да скъсаме заради караница.Тъпо е, наистина.
    Карали сме се доста жестоко, не го крия, но след това го обичам все така силно, та и повече.А относно караниците-той по-лесно се нервира, а аз по-трудно.На него му минава по-лесно, докато на мен ми трябва известно време.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Понякога си заслужавам да ми тегли 1 майна и да не ме поглежда. караме се за много важни неща и споровете ни са доста ожесточени. Ама аз си викам и си фча, а той само слуша и говори спокойно колко не съм права. по принцип съм доста крайна и негативна и винаги си мисля-ей сега ме е оставил. Ама.......не го прави бе. може би защото осъзнава, че и аз съм права.
    Въпреки, че знам и той е казвал, че трае до време и 1 ден просто ще си тръгне. Трябва да си държа повече езика зад зъбите :P

Re: Когато се карате с гаджето...

Цитирай Първоначално написано от VyPRoS
    какво си мислите в този момент... или след като приключите? Мислите ли, че това е краят? Или просто поредната караница, след която ще се обичате още повече
    s gadjeto mi se karame 4esti4ko i to vinagi za gluposti,kato ot sorta kade 6et hodim ili v kolko 6et izlezem i sporim ot edin inat!!!no kogatos e karame seriozno znam 4e sled 5 min 6et se zdobrim za6toto mnogo se obi4ame i nqma kak da skasame za vinagi!!!vse pak obi4ame se,pravim nqkoi drug kompromis i varvim napred!!!gotino e zdobrqvaneto sled karanicite!!!

след караници секса е най-страстен,желан и възбуждащ
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си