- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- EMO SUX
Бих те просвтлил със удоволствие но няям намерение се занимаам сас олигофренясали пънкари и метъли![]()
OMFG![]()
mislq 4e tazi tema nikoga ne sme q obsujdali vuv foruma, nikoga ne sum 4uvala za emo
nqkoi moje li da mi kaje kakvo ozna4ava
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
npПървоначално написано от Polikarpa
u have my axe:P
Първоначално написано от 100%_sUppOrT
Т'ва беше край, писна ми някакви ги гадни, груби имота, да ме обиждат и нагрубяват... отиам да си клъцна вените с нокторезачката.
LIFE RULZ!
и аз натам съм тръгнала...ама то е така като ниииикой не ме харесва.хахахах this make me proudПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
хайде де,поне батко quench да ме защити...толкова съм самотна
![]()
отивай на никой няма да му липсваш в тфоя чест ше дигна и купон даже не се безпокой ше ти одадем нужната почет ....таман ше имам причина за купонче![]()
Ти даже не можеш да си защитиш субкултурата, защото знаеш, че сме прави![]()
или защото не можеш да пишеш на български![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
хаххаха ама ти си бая прост аз не сам "EMO" за да е нужно да я защитавам...![]()
Аз пък за пръв път чух за имота в този форум... И само тук съм засичала такива. Остъйте ги да си живеят хората, аман от гледане в чуждата паничка...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Значи си олигопатпък и не виждам къде е спора, те сами си признават, че съкват...
аз може сам олиго там незнам си какво ама поне не сам тап кът вас .... междудругото незнам и аз какво ви пречат имотата... но няя смисал се занимаам сас некфи тапи педиши дето си мислат че са пънкари и там всякфи от тоя род...
аз знам достатъчно за да плюя цялата мода и "стил" да кажемПървоначално написано от Анонимко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
100%_sUppOrT на простотията![]()
да добре разбрахме те аре замалчи щото започваш да изморяяш...![]()
ъЪъ?!?!?Първоначално написано от 100%_sUppOrT
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ъЪхХхъЪъъ....![]()
Аз (Автора на темата)
Мога пък да кажа че музиката хич не се заражда през 80 години когато се заражда от своя страна хардкор пънка...
Някой беше писал че тогава се е появила още.. ае измикяри тъпи !
И кво като няква си смешна група сложила малко чувства в песните си с пънк звучене (но без умение да свират и пеят) някви геове и педерасти дето баща им ги ебал в гъза кат малки ми хленчат мен кво ми пука ?
Чувставата в музиката ги има от незапомнени времена какти и сякви други неща като бунт също !
Така че неможеш да ми кажеш кога се е появило емото и че било много старо... това е нарицание на долнопробна гаражна музика с много сълзи и рев създадена за педерасти ! От близките 5 години !!!!!
не аз не ти схванах мисълта....Първоначално написано от 100%_sUppOrT
защо защитаваш имото?
(бтв не е "емо" а е "Имо"..прости граматически правила....)
ами защитавам имото щото никой всащност незнае какво е това а всеки само плюе ..... и това ме дразни като незнаеш нещу по хубаво си малчи![]()
Научи се да пишеш на книжовен български, после се обяснявайПървоначално написано от 100%_sUppOrT
Като никой не знае какво е, значи и ти не знаеш![]()
мии то по същата логика тия дето пишат тъпни за пънкарите и метълите в другата тема, също трябва да мълчат, защото всъщност мненията на повечето са базирани върху разказа на приятелката на приятелката на приятелка...която пък имала приятелка....и тъй!Първоначално написано от 100%_sUppOrT
всичко е далеч от истината!
пък виж другата страна на медала...може и ти да грешиш!Знае ли някой...за това съществува дискусията и другите форми на обсъждането на една тема....а не да се опиташ да затапиш някой с реплика от сорта "разбрахме те аре мълчи"....а да се аргументираш!като знаеш толкова аре сега разкажи ни за имото...и защо грешим...и какво не знаем за имото ние, което ти знаеш?=)
Пак аз Автора...Първоначално написано от brain_stew
Мога да ти кажа че и 2та начина са 100% вярни за изговаряне и писане![]()
Emo идва от Еmotional ако го произнесеш от сакратения вариант става Имо но иначе дори на български emotional си е емоционалност така че дали ще кажеш на български Емо от емоционално ил Имо от Emo ( по своемо Emotional) е се тая и е вярно![]()
И се пак ЕМО СUX !!!
ми кво си се разприказвал тука тогава...като не знаеш мълчи си!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Май ще се наложи отново да го напиша, но този път е подобрена версия![]()
Emo или на бг Имо (заради произношението)
е стил в музиката и начин на живот.
Имо музиката е част от пънк жанровете, възниква през 80те от хардкор пънка с особени по-емоционални текстове.Постепенно първичния звук, доста близък до хардкора се изменя и дооформя.Разновидност на Имото е жанрът Скриймо, който е по-тежък.
Емоцията в песните помага за изживяване на трудни моменти и преодоляване на проблемите.Имо субкултурата и стилът на обличане възвикват покрай музиката.
Появили се напоследък много рок банди обявявани за имо заради външния им вид и това, че парадират със депресията в музиката си опозоряват стила.Така покрай тях се заражда нова вълна “имота”,които се свързват със склонност към рязане на вени, с постоянни депресии по измислени проблеми и със лигави дрешки-казано по друг начин, нова вълна фешъни.Такива създания ме дразнят.
Надявам се всички сте доволни и ще приключите с постоянното обсъждане на този жанр, субкултурата и позьорите.
хъхъ..